Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κεράτωσε τον άνδρα της με... γυναίκα σε υπόθεση που έφτασε στα δικαστήρια της Θράκης!

"Τελικά, το έφαγα το κεράτωμα ή όχι;" ρωτούσε ο απατηθείς σύζυγος όταν έπιασε την συμβία του όχι με άνδρα παρτενέρ αλλά σε... λεσβιακές περιπτύξεις


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Το νεαρό ζευγάρι ενώ είχε ξεκινήσει με όλες τις προδιαγραφές ενός μεγάλου έρωτα το τελευταίο διάστημα δεν πήγαινε καλά. Η σχέση τους φαινόταν ότι είχε βαλτώσει. Ο σύζυγος ελεύθερος επαγγελματίας πνιγμένος με την δουλειά του όταν επέστρεφε έβρισκε την άλλοτε γλυκιά και τρυφερή συμβία του όλο απασχολημένη, κουρασμένη και σχεδόν αδιάφορη ερωτικά. Άρχισε να υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα. Ήταν σχεδόν σίγουρος ότι είχε εραστή, ότι τον απατούσε. Ειδοποίησε φίλο του που ασχολείται με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης κι έντυσε το σπίτι την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι με μικροσκοπικές κάμερες μεγάλης ευαισθησίας που έστελναν την εικόνα σε υπολογιστή και κατέγραψε τις κινήσεις της γυναίκας του όλο το διάστημα που εκείνος απουσίαζε.


Το αποτέλεσμα τον έκανε να πέσει από τα σύννεφα αφού στο σπίτι δεν έμπαινε κανένας αρσενικός αλλά μια επιστήθια φίλη που υπηρετούσε στον στρατό και με την οποία η νεαρή κυρία όμως επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ. Ο ίδιος τα έχασε. Απευθύνθηκε σε δικηγόρο. Η πρώτη ερώτηση που του έκανε ήταν γρίφος. «Τελικά το έφαγα το κέρατο;» αναρωτήθηκε. Πάντως για την ιστορία του πράγματος επειδή είχαν αλλάξει τα γούστα της συμβίας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για ισχυρό κλονισμό λόγω μοιχείας και το ζευγάρι πλέον χώρισε και ο καθένας κάνει την ζωή του.