Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Δεν ασχολούμαι ούτε με τη ΝΔ, ούτε με τη ΔΗΣΥ" λέει ο Τουρκές

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης, 
μετά την επιστροφή της Ντόρας 
δηλώνει ξένο σώμα και με τα δύο 
κόμματα που υπηρέτησε και καλεί 
τον κόσμο να ψηφίσει.... ΣΥΡΙΖΑ


                           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




"Μετά την προσχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, δεν ασχολούμε ούτε με τη ΔΗΣΥ ούτε με τη Νέα Δημοκρατία."



Με τη σαφή αυτή δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Τουρκές Χατζημεμίς αποκλείει κάθε περίπτωση να την ακολουθήσει στη ΝΔ ενώ δηλώνει αποστασιοποιημένος από τις εκλογές που επίκεινται. "Είμαι τρίτος σε σταυρούς στην Ξάνθη, υπάρχουν κάποιοι φίλοι και συνεργάτες που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και με ψήφισαν και στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Αυτούς δεν μπορώ τώρα να τους "κουβαλάω" κάπου αλλού" τονίζει και αφήνει να εννοηθεί ότι η παρουσία του υποκινείται από πολιτικά και όχι από καιροσκοπικά χαρακτηριστικά.


"Tο μήνυμα του κόσμου ήταν σαφές και πρέπει να το αντιληφθούμε ότι ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ να δικαιούται μια ευκαιρία για να κυβερνήσει και να δοκιμαστεί και αυτός." αναφέρει και εκτιμά ότι ενδεχομένως και να αυξηθούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, ακόμη περισσότερο στις νέες εκλογές.


Με την ξεκάθαραη αυτή δήλωση του Τουρκές Χατζημεμίς στο ΧanthiPress.gr αποκλείεται κάθε περίπτωση αλλαγής των ισορροπιών που υπάρχουν και έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή της Ξάνθης. Με δεδομένο ότι οι λίστες θα ακολουθήσουν τη σειρά εκλογής, όπως προκύπτει και από τα συμφραζόμενα στις δηλώσεις του υποψήφιου με τη ΔΗΣΥ, η μειονότητα είναι πιθανό να συσπειρωθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στον Ζειμπέκ Χουσείν.




.