Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κρίσιμες στιγμές για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης

H Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο  και έθεσε προβληματισμούς και προτάσεις ενόψει των κρίσιμων εκλογών που υπάρχουν στον σύλλογο την προσεχή Πέμπτη, δηλαδή... αύριο


         ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






H Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης συνεδρίασε το Σάββατο 19/5 και έθεσε προβληματισμούς και προτάσεις ενόψει των κρίσιμων εκλογών που υπάρχουν στον σύλλογο την προσεχή Πέμπτη. Αποφασίστηκε να γίνει επίσημη τοποθέτηση της Λέσχης στην κόντρα Ερασιτέχνη και ΤΑΑ Εθνικού η οποία έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις για τον σύλλογο...
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
1.Η επιστολή του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου.
2.Πρόταση διοργάνωσης τουρνουά μίνι-βόλεϊ ‘’Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ’’.

Στο Δ.Σ. συμμετείχε και ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξ/πολης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έγινε, ώστε οι φίλοι του βόλεϊ της πόλης να ενημερωθούν υπεύθυνα για τα θέματα που έχουν ανακύψει στην οικογένεια του βόλεϊ του Εθνικού.
Ανάλογη πρόσκληση εστάλη και στη διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξ/πολης που όμως όχι μόνο δεν παρευρέθη κάποιος εκπρόσωπος του συλλόγου αλλά ακόμη και η επιστολή, η οποία αναφέρθηκε ότι θα σταλεί ώστε να παρουσιαστεί η θέση της διοίκησης για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έφτασε ποτέ στο Δ.Σ. της Λέσχης.
Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θέλει να ευχαριστήσει τον αρχηγό και σημαία του Εθνικού Αλεξ/πολης, της ναυαρχίδας του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, για την τιμή που της έκανε να παρουσιαστεί στο Δ.Σ. της και να καταθέσει την άποψή του για το μέλλον της ομάδας.


Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
1.Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, λαμβάνοντας υπόψη την εντιμότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του αθλητή-ανθρώπου Γρηγόρη Σιδηρόπουλου, που αποδεικνύεται έμπρακτα από την διαχρονική του προσφορά στο Ελληνικό Βόλεϊ, συμμερίζεται την αγωνία του ‘’αρχηγού’’ και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται σε θετική κατεύθυνση ώστε η ένδοξη ομάδα του Εθνικού να βρίσκεται στη θέση που της αξίζει, στα αθλητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης και στον χώρο του Βόλεϊ της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης μη δυνάμενη να μείνει πλέον θεατής στις εξελισσόμενες ιλιγγιωδώς καταστάσεις στο τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξ/πολης, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή κατά την οποία η ηγέτιδα ομάδα Βόλεϊ της πόλης μας οδηγείται σε αρχαιρεσίες, θέλησε να επισημάνει και να πάρει θέση στα παρακάτω δύο φλέγοντα και επίκαιρα θέματα .
Α. Την έκταση που έχει πάρει η ‘’κόντρα’’ Ερασιτέχνη Εθνικού και Τ.Α.Α., η οποία καλά κρατεί και μάλιστα ενόψει εκλογών για το νέο Τ.Α.Α. που θα διοικήσει το τμήμα Βόλεϊ.
Β. Την πολυσυζητημένη επιστολή του αρχηγού της ομάδας Βόλεϊ του Εθνικού, Γρηγόρη Σιδηρόπουλου, προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.


•Ο σκοπός της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, θυμίζουμε ότι είναι η πρόοδος του Βόλεϊ στην πόλη μας και δεν είναι ούτε δικαστής, ούτε αντίπαλος…
•Τα πράγματα δείχνουν ‘’τάση’’ για απομόνωση του αθλητή Γρηγόρη Σιδηρόπουλου…
•Σύμφωνα πάντα με τα λεχθέντα του αρχηγού της ομάδας, χρειάζονται διευκρινήσεις σε θολά σημεία του θέματος…
•Εγκυμονούνται κίνδυνοι καταστροφής σε ότι οικοδομήθηκε εδώ και 40 χρόνια…
•‘’Κάποιοι’’ πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά…
•ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ‘’ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ’’ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ……

2.Ακόμη αποφασίστηκε να κατατεθεί πρόταση διοργάνωσης τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια δημοτικού σχολείου.
Το τουρνουά προτείνεται να διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου, στην παραλιακή οδό στον Φάρο, μπροστά από το κτήριο της παλιάς Νομαρχίας.
Η επιθυμία της Λέσχης είναι το τουρνουά να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια των ‘’Ελευθερίων’’ της πόλης και να ονομαστεί ‘’Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ’’, ονομασία που συνδέει την έννοια του Φάρου της Αλεξανδρούπολης (το έμβλημα της πόλης) με την ένδοξη ιστορία του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και των αθλητών του, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.


Το Δ.Σ. της
ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

.