Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό

Ο νεαρός ομογενής υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών στην ομάδα του Πειραιά και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου


ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Σε μία σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.


Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, ο οποίος θεωρείται από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί το πρώτο απόκτημα τους, εν όψει της νέας σεζόν.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου για τα επόμενα 5 χρόνια» ανέφερε η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σε δηλώσεις του, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος που θα αγωνίζεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας: «Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!».

Ο Βλαχοδήμος γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη στις 11 Οκτωβρίου του 1991 κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Skoda Ξάνθη, με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και μία εμφάνιση στο Κύπελλο, ενώ ενίσχυσε τις Ελπίδες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.