Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ξανάρχισε τις περιοδείες στον Έβρο ο Γεροντόπουλος

Πήγε σε μια σειρά από χωριά του Βορείου Εβρου και υποστηρίζει ότι πέτυχε μέχρι και γέροντες που υποσχέθηκαν να τον ψηφίσουν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ





O Αγώνας για την Ελλάδα και την παράταξη ξεκίνησε και πάλι, πιο έντονος πιο δυνατός.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Γεροντόπουλος ξεκίνησε και πάλι τις περιοδείες στον Έβρο ενόψει των νέων εκλογών. Τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκε τα εξής μέρη: Λουτρά, Νέα Βύσσα, Πεντάλοφο, Σαγηνή, Ρήγιο, Κουφόβουνο, Ασβεστάδες, Κυανή, Μικρή και Μεγάλη Δοξιπάρα, Δόξα, Βάλτο, Νεοχώρι, Μαίστρο, Αμφιτρίτη, Άνθεια, Αγνάντια, Αρίστηνο και Μοναστηράκι.
Η γενική διαπίστωση που γίνεται μετά από την πρώτη σειρά επισκέψεων είναι ότι το προεκλογικό κλίμα δεν έχει ανάψει ακόμα, αλλά οι κάτοικοι του Έβρου ενδιαφέρονται και προβληματίζονται για το μέλλον της χώρας, την κρισιμότητα της κατάστασης, την παραμονή της στην Ευρώπη και στο Ευρώ, αλλά και το μέλλον του Έβρου μας.

Ο κ.Γεροντόπουλος συζήτησε φιλικά με πολύ κόσμο σε καφενεία και σε σπίτια, άκουσε τις σκέψεις των απλών ανθρώπων, ενώ μεγάλος αριθμός Εβριτών που τον πλησίασαν του έλεγαν ότι "Στις 6 Μαίου σας στείλαμε το μήνυμα, στις 17 Ιουνίου σώζουμε τη χώρα, στηρίζοντας τη Ν.Δ. Είναι η μόνη σταθερή δύναμη και ελπίδα για τον τόπο".

Χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κύριος του είπε επί λέξει "Πίστευα ότι δεν θα ψήφιζα ποτέ Ν.Δ. στη ζωή μου. Θα κλείσω τα μάτια στο παραβάν και θα το κάνω τώρα, διότι είναι η μόνη ελπίδα για να επιζήσει η Ελλάδα μας".


Πραγματικά η ευθύνη για τη Ν.Δ. είναι πολύ μεγάλη, για να διασφαλίσουμε τις δύο πιο σπουδαίες εθνικές προτεραιότητες σήμερα:
• Την παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη.
• Kαι, αυτό που πάντα ήταν και είναι προτεραιότητά μας από τον Μάιο του 2010, την αλλαγή των όρων του Μνημονίου, που βυθίζει τη χώρα στην ύφεση, καταστρέφει την πραγματική οικονομία και στερεί την ελπίδα από τους Έλληνες.


.