Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στην Κομοτηνή ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο πατρινός τραγουδιστής εργάζονταν για μαγαζιά της πόλης μέχρι που πήγε στα talent shows όπου ξεχώρισε, νίκησε και άρχισε καριέρα στις πίστες της Αθήνας


ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ; 
ΚΑΙ  ΤΙ ΕΚΑΝΕ;



Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που αναδείχθηκε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων "Dream Show- the Music 2", στον οποίο ήταν νικητής, εθεάθη να τρώει με φίλους την Κυριακή, στο εστιατόριο Φάρμα Κομοτηνής. Δίπλα του ήταν πολλές παρέες φοιτητών που τον αναγνώρισαν αμέσως κι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, ενώ ο ίδιος απέφυγε τον φωτογραφικό φακό, λέγοντας ότι μιλάει και φωτογραφίζεται όταν υπάρχει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με την δουλειά του.


Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ντυμένος με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι κι απολάμβανε την παρέα τριών φίλων του που ζουν στην Κομοτηνή. Υπενθυμίζουμε ότι έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς και με την Άννα Βίσση στο ξεκίνημά του, σε συναυλίες της στην Αφρική ενώ ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη".

Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το "Δεν είσαι εντάξει" "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι". Τον Ιουνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards. Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο "Και μη γυρίζεις" από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Άκουσα..."

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards του παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό. Στην Solo καριέρα του ήδη έχει μια πλούσια δισκογραφία : Το 2007: κυκλοφορεί το Μάτια μου (cd single) και Πρώτη αγάπη, το 2008:Και μη γυρίζεις (maxi single) και "Ακουσα..." το 2009: "Κατάθεση Ψυχής", 2010: "Δώρο για σένα", 2011: "Θα είμαι εδώ". Παραμένει ένας απλός και γήινος καλλιτέχνης που δεν επενδύει στο σταρ σύστεμ αλλά επιδιώκει να κάνει ηχηρή την παρουσία του με την ερμηνεία και τα cd του.