Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Με εθελόντρια στην καθαριότητα συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Η Γωγώ Νικολάου συναντήθηκε με την Φωτεινή Σιδηρά και μίλησαν για την πρότασή της να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με εθελοντικές οργανώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη δέχτηκε σήμερα στο γραφείο της την κ. Φωτεινή Σιδηρά, εθελόντρια σε θέματα καθαριότητας στην Αλεξανδρούπολη.



Η κ. Σιδηρά ενημέρωσε την κ. Νικολάου για την πρότασή της να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τις εθελοντικές οργανώσεις, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος.


Η κ. Νικολάου συγχαίροντας την κα Σιδηρά για τις προσπάθειες της δήλωσε ότι «Στις προθέσεις μας είναι να στηρίξουμε την αξιέπαινη πρωτοβουλία της κας Σιδηρά. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια εκστρατεία καθαρισμού των ακτών προκειμένου να κινητοποιηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μάζα πληθυσμού με στόχο τη συνειδητοποίηση του προβλήματος, την ευαισθητοποίηση και τη μελλοντική συνδρομή των πολιτών στην καθαριότητα των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων και του περιβάλλοντος γενικότερα.»


.