Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Διακρίσεις για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ορεστιάδας «Νηρέας»

Η αποστολή με 11 αθλητές στο σύνολο αν και πρωτοεμφανιζόμενη σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, έφερε θετικά αποτελέσματα με πολλά ατομικά ρεκόρ και ένα μετάλλιο


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Στις 19 και 20 Μαΐου 2012, ο Κολυμβητικός όμιλος Ορεστιάδας «Νηρέας», συμμετείχε για πρώτη φορά στους διεθνείς Κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2012». Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του ανοιχτού Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαν συνολικά 56 ομάδες και 980 αθλητές-αθλήτριες.


Η αποστολή του Νηρέα με 11 αθλητές στο σύνολο αν και πρωτοεμφανιζόμενη σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, έφερε θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα ο 10χρονος κολυμβητής Καμπάδαης Γεώργιος του Πασχάλη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδας και με χρόνο 40.65 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένοι αθλητές από την αποστολή του Νηρέα, βελτίωσαν σημαντικά τους προσωπικούς τους χρόνους.

Το ΔΣ του Κολυμβητικού Ομίλου, ευχαριστεί τον προπονητή της αποστολής, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με αρκετά υψηλό επίπεδο.

Το κολυμβητήριο στην Ορεστιάδα μπορεί να άργησε να ολοκληρωθεί, αλλά η σημαία του Νηρέα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο βάθρο των νικητών. κάνοντας μας υπερήφανους για ακόμη μια φορά.
Αθλητές/ριες του ΝΗΡΕΑ: Μουσίκας Χρήστος, Μουσίκα Μαρία, Ουντζίδου Μαρία-Ελένη, Πιντίδου Ιωάννα, Ρετσίδης Χρήστος, Καμπάδαης Γεώργιος, Βατζιανίδης Ιωάννης,Ζηλούδης Αθανάσιος, Αραμπατζής Κωνσταντίνος, Μπαλάτσιος Δημήτριος, Σακελαρίδου Μαλαματένια

Προπονητής : Ζελεσκίδης Ιωάννης
Αρχηγός Αποστολής: Καμπάδαης Πασχάλης
Έφορος: Βατζιανίδης Χρήστος

.