Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Έκλεψαν κομμάτια σιδηροτροχιάς στην Αλεξανδρούπολη


Σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σε βάρος ενός 31χρονου για κλοπή σε βάρος  του ΟΣΕ, ενώ αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε βάρος ενός 31χρονου για κλοπή κομματιών σιδηροτροχιάς του ΟΣΕ, ενώ αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του.



Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, αφαίρεσαν δεκαπέντε (15) κομμάτια σιδηροτροχιάς του ΟΣΕ από περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Ακολούθως τα φόρτωσαν σε τρέιλερ, το οποίο μετέφεραν με ένα αυτοκίνητο, ενώ μόλις αντιλήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το παραπάνω όχημα σε αγροτεμάχιο και τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι ένας από τους δράστες είναι ο 31χρονος, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπόλοιπων δραστών.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τα δεκαπέντε (15) κομμάτια σιδηροτροχιάς, τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

.