Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Διέγραψαν την υπ. βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ Γεωργία Ανδρέου από μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΔΠΘ

Επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της άμεσης διακοπής των μεταπτυχιακών της σπουδών ως φοιτήτριας για την απόκτηση διδακτορικού της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης εξαιτίας της πλαστογραφίας εγγράφου του Τμήματος 
ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ 
ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ





ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
*Το Δ.Σ. του Τμήματος αποφάσισε την επιβολή, στην μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα Ανδρέου Γεωργία, της πειθαρχικής ποινής της άμεσης διακοπής των μεταπτυχιακών της σπουδών με διαγραφή της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος

ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ!
*Τιμωρήθηκε με βάση την εκούσια παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος και των υπηρεσιών του που προκύπτει κυρίως από την εκούσια παραποίηση εισερχομένου εγγράφου του Τμήματος!

Δυστυχώς και πάλι επιβεβαιωθήκαμε σε όλα όσα είχαμε γράψει προεκλογικά, αφού με ημερομηνία 17/5/2012, το Δ.Σ του Τμήματος Η.Μ.&Μ.Υ της Πολυτεχνικής Σχολής, διέγραψε την Γεωργία ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια!!! Εξέλιξη που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την θέση της, με βάση το σκεπτικό της απόφασης!!!!
Φυσικά αυτή η εξέλιξη, εκθέτει και την Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα τον κουμπάρο και εισηγητή των ψηφοδελτίων στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης κύριο Δημήτρη Σταμάτη, που την επέβαλε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές της 6 Μαϊου.
Ποιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Τμήματος αποφάσισε την επιβολή, στην μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα Ανδρέου Γεωργία, της πειθαρχικής ποινής της άμεσης διακοπής των μεταπτυχιακών της σπουδών με διαγραφή της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος!!!!
Αναλυτικό το έγγραφε του Δ.Π.Θ-Πολυτεχνική Σχολή αναγράφει τα παρακάτω:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΘΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και
Μηχανικών Υπολογιστών
Κτίριο Α΄ ΗΜ&ΜΥ
Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης – Κιμμέρια
Ξάνθη/ Xanthi: 17-5-2012
67100 – Ξάνθη
Αριθμ. Πρωτ.Ref.No:2443

ΠΡΟΣ :
- Τη Γραμματεία του Τμήματος Η.Μ.&Μ.Υ.
κα Α. Παπαευαγγέλου (για ενέργεια)
- κα Ανδρέου Γεωργία Μ.Φ. του Τμήματος Η.Μ.&Μ.Υ.

Κοιν/ση:
Μέλη ΔΕΠ Τμήματος Η.Μ.& Μ.Υ.
Ομότιμο Καθηγητή κ. Ν. Τσάγκα
Κοσμητεία Πολυτεχνικής Σχολής
Πρυτανεία Δ.Π.Θ.
Κομοτηνή

ΘΕΜΑ: Διαπίστωση πειθαρχικού παραπτώματος φοιτήτριας του Π.Μ.Σ. του Τμήματος Η.Μ.& Μ.Υ. (Ενέργειες σύμφωνα με το αρθ. 7 του Π.Δ. 160/2008 «Πρότυπος Γενικός Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας των Α.Ε.Ι.»).
ΣΧΕΤ.: α) Το με αρ. πρωτ. ΕΠ 5385/23-3-2012 έγγραφο του Πρύτανη του Δ.Π. Θράκης
β) Το Π.Δ. αριθ. 160/2008 «Πρότυπος Γενικός Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας των Α.Ε.Ι».

Το Δ.Σ. του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην αρ. 3/15-5-2012 συνεδρίασή του και αφού έλαβε υπόψη του τα παραπάνω σχετικά διαπίστωσε, ως αρμόδιο όργανο (αρθ. 7 του Π.Δ. 160/2008), τη διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος κα Ανδρέου Γεωργία του Παύλου το οποίο συνίσταται.
- Στην παραβίαση αποφάσεων των οργάνων του Ιδρύματος
- Στην παραβίαση κανόνων συμπεριφοράς που πρέπει να επιδεικνύουν τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ώστε να μην θίγεται το κύρος του ΑΕΙ και των λειτουργών του.
- Στην εκούσια παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος και των υπηρεσιών του που προκύπτει κυρίως από την εκούσια παραποίηση εισερχομένου εγγράφου του Τμήματος , όπως η ίδια θεώρησε σκόπιμο να κάνει κατά δήλωσή της τόσο στην ανωμοτί κατάθεσή της στα πλαίσια της ΕΔΕ όσο και στην παρούσα συνεδρίαση όπου εκλήθη και παρέστη.
Τέλος το Δ.Σ. μετά την παραπάνω διαπίστωση διάπραξης πειθαρχικού παραπτώματος αποφάσισε την επιβολή, στην μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα Ανδρέου Γεωργία, της πειθαρχικής ποινής της άμεσης διακοπής των μεταπτυχιακών της σπουδών με διαγραφή της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ.Π.Θ.

Με τιμή
Αν. Καθηγήτρια Αναστασία Σαφιγιάννη



Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/