Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σφοδρή επίθεση Ξάνθης στην ΕΠΟ επειδή δεν κλήθηκε παίκτης της στην Εθνική Ομάδα

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ;




Ανακοίνωση εξέδωσε η Skoda Ξάνθη με την οποία επιτίθεται στην ΕΠΟ για τις επιλογές των προπονητών που γίνονται στις μικρές εθνικές ομάδες, με αφορμή την μη κλήση στην εθνική νέων του Αντώνη Ράνου.


Η ακριτική ομάδα έκανε λόγο ότι οι επιλογές των προπονητών γίνεται βάσει των καλών δημόσιων σχέσεων που έχουν, ενώ στην ανακοίνωσή της έκανε ιδαίτερη αναφορά στον προπονητή της εθνικής ομάδας Κώστα Τσάνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Είναι γνωστό σε όλους, αυτό που γίνεται με τις επιλογές της ΕΠΟ, όσον αφορά στους προπονητές των ομάδων Παίδων, Νέων και Ελπίδων. Παλιοί ποδοσφαιριστές, που ίσως κάποιοι από αυτούς δεν μιλούν καλά και τα Ελληνικά, έχοντας καλές Δημόσιες Σχέσεις, επιλέγονται από την ΕΠΟ, χωρίς να έχουν καμία προηγούμενη προπονητική εμπειρία, χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα διπλώματα προπονητών, απολαμβάνουν αυτές τις θέσεις.

Με βάση λοιπόν τις Δημόσιες Σχέσεις που έχουν κάνει, προκειμένου να προσληφθούν, έχουν και αντίστοιχες δεσμεύσεις και ως εκ τούτου, η μη αξιοκρατική πρόσληψή τους, τους αναγκάζει να κάνουν και μη αξιοκρατικές κλήσεις ποδοσφαιριστών.

Τελευταίο παράδειγμα, ο παγκοσμίου φήμης προπονητής Κώστας Τσάνος, ο οποίος θεώρησε καλό να μην καλέσει τον 1ο σκόρερ του Πρωταθλήματος Νέων Ράνο Αντώνη, τον οποίο η ομάδα μας έκανε πριν λίγο καιρό επαγγελματία, λόγω των επιδόσεών του και να καλέσει στην θέση του ένα άλλο παιδί.
Θέλουμε να πούμε στον παγκοσμίου φήμης κο Τσάνα και σε αυτούς που τον επέλεξαν τα εξής: Λίγη σοβαρότητα και αξιοκρατία δεν βλάπτει».

.