Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εχουν τρελάνει τους Θρακιώτες στα τηλέφωνα σήμερα οι γκαλοπατζήδες

Τρέχει έρευνα που αφορά 
και συγκεκριμένα ονόματα
της περιοχής, μόλις τρεις 
μέρες πριν από την κάλπη

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εχουν τρελάνει στα τηλέφωνα τις τελευταίες ώρες αρκετούς θρακιώτες από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Pulse. Όπως μας πληροφορούν όχι ένας αλλά τέσσερις αναγνώστες, δέχθηκαν το ίδιο ακριβώς τηλεφώνημα όπου μια κοπέλα με... κασέτα τους ενημέρωνε για το γκάλοπ και εφόσον απαντούσαν πατώντας συγκεκριμένο κουμπί, εμφανίζονταν τηλεφωνήτρια που άρχιζε τις ερωτήσεις.

Είναι προφανές ότι τρέχει στην περιοχή δημοσκόπηση, προφανώς για λογαριασμό κάποιου από τα δύο μεγάλα κόμματα μάλλον, αφού ζητούσαν όχι μόνο πρόθεση ψήφου ως προς το κόμμα αλλά και ποιον υποψήφιο προτίθενται να σταυρώσουν. Ειδικά για τους νεοδημοκράτες υπήρχε και ερώτημα αν θα πάνε αύριο στην ομιλία Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη, οπότε το πιο πιθανό είναι την έρευνα να την κάνει η ΝΔ, ίσως όμως να τσοντάρει και το το ΠΑΣΟΚ. 

Όλα τα τηλέφωνα στους τέσσερις αναγνώστες μας έχουν γίνει στον Έβρο, κάτι που σημαίνει ότι η δημοσκόπηση γίνεται σε επίπεδο νομού. Εξαίρεση ο ένας, που κατοικεί στην Ροδόπη, αλλά όχι μέσα στην Κομοτηνή αλλά στις Σάπες, δηλαδή κοντά και πάλι στον Έβρο. Μάλιστα, τον ρώταγαν για τους βουλευτές του Έβρου!

Ίσως να θέλουν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να δουν αν ξεπερνούν το εκλογικό μέτρο του 25% για να δουν, ειδικά οι πράσινοι, αν θα μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή από την πρώτη κατανομή. Άδικα σκάνε τόσα χρήματα σε γκάλοπ. Να τους πούμε εμείς: αφού δεν το ξεπερνάνε σε πανελλαδικό επίπεδο, στον Έβρο ειδικά δύσκολο. Πολύ δύσκολο...

.