Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μετά τις ΕΟΖ, το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης διοργανώνει επίδειξη μόδας στην Σαμοθράκη!!!

Όλα τα περιμέναμε, αλλά αυτό με τίποτα, ειδικά όταν μάθαμε ότι η επίδειξη θα γίνει στον αρχαιολογικό χώρο!
ΠΟΤΕ; ΜΕ ΠΟΙΑ 
...ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ; 
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων με την επωνυμία «AdT», ήτοι τα αρχικά του ονόματος της πρώτης αυτοκράτειρας της Θράκης και της Μικράς Ασίας, της Αρσινόης της Θράκης. Η επίδειξη μόδας θα λάβει χώρα στον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης, που φιλοξενεί αρχαία μνημεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Η ιερή αρχαία πόλη θα είναι το σκηνικό για την πρώτη επίδειξη μόδας στην περιοχή την Κυριακή 24 Ιουνίου από τις 19.00 – 22.00 μ.μ.

«Η καθοδηγήτρια μας αρχή είναι……είμαστε κατηγορηματικοί, με αυτοπεποίθηση και γενναιότητα. Υποστηρίζουμε τις πεποιθήσεις μας. Είμαστε μερικές φορές τολμηροί, αλλά πάντα φιλήσυχοι. Δεν έχει σημασία σε ποια διάσταση ή σε ποια χρονική στιγμή βρισκόμαστε. - Απολαύστε τη ζωή και την ομορφιά αυτής! Είναι μεγάλη μας χαρά να παρουσιάσουμε εξαιρετικές μεταξωτές δημιουργίες από το Σουφλί. Μπολιάζουμε τις ιδέες μας στα απαλά κουκούλια του αθάνατου μεταξιού του Σουφλίου και κάθε φορά η μαγεία αιχμαλωτίζεται. Τα φορέματα εκπροσωπούν θεότητες ή θεόμορφες οντότητες και επομένως είναι αφιερωμένα σε διαφορετικές στιγμές της αρχαιότητας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης. Για τη διοργάνωση της εκδήλωση συνέβαλαν η Κάτια Ασατίδου σχεδιάστρια μόδας και ο Αντώνης Κεκιδάκης φωτογράφος.

1η ενότητα
Νίκη της Σαμοθράκης. Δηλώνει τη μάχη για την ελευθερία – κυριαρχούν χρώματα της αρχαίας Ελλάδας.

2η ενότητα
Ολυμπία. Η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μία από τις σημαντικότερες γυναίκες της αρχαιότητας. Αυτή η προσωπικότητα εκφράζεται στο δυναμικό και άφθονο μετάξι.

3η ενότητα
Δήμητρα – η μητέρα της γης. Εκφράζεται σε αρχέγονα, φιλικά και αγαπητά κουκούλια.

4η ενότητα
Αρσινόη της Θράκης. Η συλλογή κορυφώνεται με το μεγαλοπρεπές μετάξι της Θράκης.

.