Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επίθεση της Διανομαρχιακής Ροδόπης - Έβρου στον Μιχελάκη και έκκληση στους υποψηφίους βουλευτές, ιδίως της ΝΔ

Το "καπέλο" του εκπροσώπους τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα τοπικά στελέχη, που έχουν καταπιεί την γλώσσα τους. Τι λένε Δερμεντζόπουλος, Στυλιανίδης, Γεροντόπουλος και λοιποί;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





Μόλις προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τις 6 Μαΐου 2012 η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά της μεταλλουργίας χρυσού απευθύνθηκε στα ΜΜΕ Ροδόπης και Έβρου και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να περιλαμβάνουν στις ερωτήσεις που απευθύνουν στα κόμματα και στους υποψήφιους βουλευτές τους, να τοποθετούνται για το μεγάλο ζήτημα των χρυσωρυχείων που ταλαιπωρεί την περιοχή μας χρόνια τώρα.

Κατά την επίσκεψη του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. κ. Μιχελάκη στην Κομοτηνή την Κυριακή 29/4 και αναφερόμενος στο θέμα της “αξιοποίησης” του εθνικού πλούτου είπε ότι «δεν μπορεί αυτός ο πλούτος να μένει αναξιοποίητος εις βάρος της χώρας και των κατοίκων της», λες και δεν ξέρει ότι το κέρδος για την εθνική οικονομία από την εξόρυξη είναι μηδέν (0), καθώς ο μεταλλευτικός κώδικας δεν προβλέπει έσοδα από εκμετάλλευση ιδιωτικών μεταλλείων, και λες και τα κέρδη η καναδικής εταιρεία τα θέλει για να τα μοιραστούμε εμείς οι κάτοικοι της περιοχής….

Καταδικάζουμε τη θέση αυτή του εκπροσώπου της τύπου της Ν.Δ.

Ζητούμε την άμεση τοποθέτηση των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων και προπαντός αυτών της Νέας Δημοκρατίας σε Ροδόπη και Έβρο γιατί μέχρι τώρα άλλη ήταν η προσωπική τους θέση και θα πρέπει να αντισταθούν στο «καπέλο» του εν λόγω κυρίου.

Περιμένουμε να εκτιμηθεί από όλους ανάλογα η θέση αυτή.

Θα αντισταθούμε και μετά τις εκλογές σε όλες αυτές τις τοποθετήσεις για να φύγει ο εφιάλτης από την περιοχή μας. 

.