Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Συνέχεια στην κόντρα Καμμένου με τον μουσουλμάνο υποψήφιό του στην Ξάνθη

Είμαι μουσουλμάνος και ξέρω τί πέρασα τα δύσκολα χρόνια", απαντά ο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων! Επιμένει  στο θέμα  των διακρίσεων πριν το 1995 και ζητά να υιοθετήσει τις θέσεις του   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στο θέμα της τροπολογίας για τα αυθαίρετα των μουσουλμάνων και κυρίως, της κατάστασης που βίωσε η μειονότητα προηγούμενες δεκαετίες, επανέρχεται ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.


Παράλληλα, δίνει απάντηση σε όσους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξαν ποτέ διακρίσεις σε βάρος της μειονότητας και ειδικότερα στο θέμα των αδειών ανέγερσης κατοικιών πριν το 1995. Μετά το θόρυβο προκλήθηκε και τη διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε σε σχέση με τον αρχηγό του κόμματος, ο μειονοτικός υποψήφιος του Π. Καμμένου, επανέρχεται με δήλωσή του και επιμένει στη θέση του τραβώντας αποστάσεις, αποφεύγοντας ωστόσο να συγκρουστεί με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ελλιπώς ενημερωμένος Ο Π. Καμμένος, πρέπει να υιοθετήσει τη θέση μου.(δείτε εδώ τι είχε απαντήσει ο Πάνος Καμμένος σε ερώτηση του Ioanninapress για το θέμα)

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας ο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, ανέφερε ότι προφανώς ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένος για τις δικές του δηλώσεις. «Δεν θέλω κάποια χάρη, εγώ είμαι μουσουλμάνος και γνωρίζω καλύτερα» σημειώνει. «Επιμένω στη δήλωσή μου και θα ήθελα να την υιοθετήσει ο αρχηγός μους. Ως μουσουλμάνος πέρασα τεράστια ταλαιπωρία για να εκδώσω μια άδεια εκείνα τα χρόνια» αναφέρει ο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή και προσθέτει ότι έφτασε σε σημείο να σκέφτεται ακόμη και την έξοδο από τη χώρα.

«Στον αγώνα που κάνω για τη Θράκη που αντιστέκεται, μπορώ να προσφέρων ότι μπορών, θα ήθελα να ξαναφέρω το χαμόγελο σε όλους, για την Ελλάδα μας, για αυτό τον τόπο οι παππούδες μας έδωσαν το αίμα τους. Είναι μια σημαντική μέρα η 6η Μαΐου και περιμένουμε να αλλάξουν πολλά» καταλήγει ο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/