Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ξαφνικό πρόβλημα με τον κομοτηναίο άλτη Κώστα Μπανιώτη

Ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και επέστρεψε άρον άρον από την Κύπρο, όπου είχε πάει για να προετοιμαστεί ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Ο Κώστας Μπανιώτης ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του στην Κύπρο και μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Τσούγκο αποφάσισαν να επιστρέψουν νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζαν αρχικά.



Ο πρωταθλητής του ύψους ήδη υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι προκαλεί τις ενοχλήσεις. Την Τετάρτη θα έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, καθώς θα πάρει τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων.

«Δεν υπήρχε λόγος να μείνουμε στην Κύπρο από τη στιγμή που προέκυψε αυτό. Ότι κι αν είναι, θα το αντιμετωπίσουμε», είπε ο Τσούγκος, με τον προπονητή να διατηρεί την αισιοδοξία του.

Ο Μπανιώτης βρέθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Κύπρο τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να κάνει την ύστατη φάση της προετοιμασίας του πριν μπει σε διαδικασία αγώνων.

Ο άλτης του ύψους από την Κομοτηνή, που ήταν τέταρτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όσο και στους Ολυμπιακούς αγώνες.

.