Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μάθαμε τα στοιχεία των τελευταίων γκάλοπ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε εκλογική αναμέτρηση θρίλερ, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο
Δεν αποκλείονται και μεγάλες εκπλήξεις σε πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων στην Θράκη
                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τρέχουν τα γκάλοπ ακόμα και αυτήν την ύστατη ώρα, τα οποία έχουν παταγγείλει τα κομματικά επιτελεία. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, πολλά τηλέφωνα έπεσαν και στην περιοχή μας τις τελευταίες ωρες.

Στα 3.000 άτομα φτάνουν και εκεί... τερματίζουν απόψε οι κυλιόμενες μετρήσεις, οι οποίες επιστημονικά είναι πολύ πιο ασφαλείς από άλλες τηλεφωνικές σε τυχαίο δείγμα. Και είναι πιο ασφαλείς γιατί επιστημονικά προστίθενται κάθε φορά στο προηγούμενο δείγμα +300 με 400 ψηφοφόροι.

Σήμερα Πέμπτη έγινε η προτελευταία μέτρηση για τέσσερις εταιρείες. Δυο που συνεργάζονται με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ (MRB, GPO) και δυο για εφημερίδες (RASS, ALCO).

Παράλληλα, δείχνει να έχει ολοκληρωθεί και η έρευνα της PULSE στον Έβρο, που σας απαοκαλύψαμε.Ξάνθη και Ροδόπη δεν πιάνουν για ειδικές έρευνες οι γκαλοπατζήδες, αφού η γραμμή αναμένεται να δοθεί την Παρασκευή.

Ανεπίσημα αποτελέσματα υπάρχουν, αλλά περιμένουμε τις τελικές σταθμίσεις και αύριο το πρωί θα σας τα έχουμε αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχουν πάντως εκπλήξεις, αν επιβεβαιωθούν τα γκάλοπ, σε σχέση με όσα γνωρίζαμε πριν δυο εβδομάδες, όταν δεν είχε ξεκινήσει η απαγόρευση...

.