Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εκτακτη συνεδρίαση απόψε του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

Πέντε θέματα εντάχθηκαν άρον - άρον στην ημερήσια διάταξη


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ 
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ 
ΤΟΥ... "ΕΚΤΑΚΤΟΥ"



Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 3 Μαΐου 2012, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 19.00′, σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, λόγω λήξης υποβολής προθεσμίας στα ευρωπαϊκά προγράμματα την 4η Μαΐου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:


- Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. Έγκριση ή μη Τροποποίησης του «Ολοκληρωμένου σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Κομοτηνής».

2. Αποδοχή ή μη των όρων της πρόσκλησης με κωδικό75, του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» υποβολή αίτησης – φακέλου για την επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία «Ροδόπη Εύφορη Γη», υποβολή πρότασης στην ως άνω πρόσκληση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία»Ροδόπη Εύφορη Γη», δέσμευση για απόφαση έγκρισης του Εγχειριδίου Διαδικασιών μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία «Ροδόπη Εύφορη Γη».

3. Έγκριση ή μη συμμετοχής στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «ΡΟΔΟΠΗ:Εύφορη Γη» για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση με κωδικό 75, του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», για την υλοποίηση των Τοπικών σχεδίων για την απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης».

4. Αίτηση χρηματοδότησης για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου.

5. Απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια λαμπτήρων οδοφωτισμού και κτιριακών εγκαταστάσεων φωτιστικών σωμάτων και υλικών οδοφωτισμού».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΕΝΕΣΕΛΙΔΟΥ

.