Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τριήμερο σαφάρι στην Θράκη με μπλε πουλμανάκι ξεκίνησε ο Παν. Ψωμιάδης

Ως επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται σήμερα στον Έβρο, έρχεται αύριο στην Ροδόπη και μεθαύριο πάει στην Ξάνθη
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Με ένα πουλμανάκι στα άσπρα και στα μπλε και με συνθήματα υπέρ της Ελλάδας και της Ν.Δ. περιοδεύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Το πουλμανάκι είναι βαμμένο στα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας και γράφει το σύνθημα: «Για την Ελλάδα, Για την πατρίδα… με την Ελλάδα δεν παίζουμε».


«Με το μικρό λεωφορείο θα φτάσουμε σε κάθε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας για ν’ ακούσουμε την κοινωνία και τους πολίτες και για να δώσουμε το μήνυμα της ΝΔ. Γιατί με την Ελλάδα δεν...παίζουμε», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης που είναι συντονιστής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας Βορείου Ελλάδος.Οι περιοδείες του Παναγιώτη Ψωμιάδη άρχισαν την Τρίτη από το Κιλκίς, συνεχίστηκαν προχτές στις Σέρρες και θα συνεχιστούν από αύριο Παρασκευή στη Θράκη.

Στο Νομό Έβρου θα περιοδεύσει την Παρασκευή 1 Ιουνίου, προκειμένου να έχει συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους και κατοίκους του νομού. Αναλυτικά ο κ. Ψωμιάδης θα επισκεφθεί το πρωί το Σουφλί, την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο, όπου το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, και το απόγευμα θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, ο Π. Ψωμιάδης θα περιοδεύσει στο Νομό Ροδόπης και στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης. Την Κυριακή θα περιοδεύσει στην Ξάνθη, όπου επίσης το μεσημέρι θα μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ.
.