Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Απίστευτο! Με παρέμβαση Πεταλωτή κατέβηκε θέμα που τον αφορούσε από την ιστοσελίδα της ΕΡΑ Κομοτηνής!!!

Γκάφα ολκής από το κρατικό ραδιόφωνο που αρχικά ανέβασε το θέμα με το περίεργο μήνυμα κατά Βενιζέλου και εγκάθετων του τουρκικού Προξενείου (δείτε εδώ) και μετά το κατέβασε!!!


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Επειδή έγινε χαμός στις ιστοσελίδες των Αθηνών και της Θράκης για τα περίεργα μηνύματα Πεταλωτή και τις διαψεύσεις μετά... Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο κ. Πεταλωτής διέρρευσε ένα μήνυμα όχι σε όλους τους δημοσιογράφους, αλλά επέλεξε σε ποιους θα το στείλει ( τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...). 


Το μήνυμα έκανε λόγο για το ότι σε τρία κόμματα είναι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές Μουσουλμάνοι... τους οποίους χαρακτηρίζει ανθρώπους του Τουρκικού Προξενείου. Ανάμεσα σε αυτά και το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο να είναι αποκλεισμένος επικοινωνιακά, αν και δύο χρόνια κυβερνητικός εκπρόσωπος... Ούτε διαχειριστικά δεν του ζήτησαν την άποψή του από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ για το πώς θα ήταν καλύτερη η ιεράρχηση προσώπων στο ψηφοδέλτιο της Ροδόπης. 


Η κίνηση αυτή του κ. Πεταλωτή εξαγρίωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο με αποτέλεσμα να κατέβει από κάποιες ιστοσελίδες το θέμα, όπως από την ΕΡΑ Κομοτηνής... και να ακολουθήσει η διάψευση από το γραφείο του Πεταλωτή επίσημα. 


Τώρα αν αυτό είναι ωμή παρέμβαση Πεταλωτή στην ΕΡΑ Κομοτηνής, αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο καλούνται να το σχολιάσουν και να βγάλουν συμπέρασμα οι αναγνώστες, οι ακροατές και οι τηλεθεατές. Πρόκειται από όλες τις πλευρές για γκάφα ολκής!