Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής

Φεύγει η Μαρία - Σοφία Γραβουνιώτη, αναλαμβάνει η Μαίρη Κοσμίδου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής «ΡΟΔΟΠΗ» πραγματοποίησε την πρώτη του Αλλαγή Ηγεσίας, σε μια βραδιά με πλούσιο μπουφέ και καλή μουσική, στους δροσερούς χώρους του Ξενοδοχείου «ΞΕΝΙΑ», την Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ. Αρκετά ήταν τα μέλη που βρέθηκαν σε μια απολαυστική βραδιά, με ιδιαίτερα καλοντυμένες και λαμπερές παρουσίες.

Μαρία – Σοφία Γραβουνιώτη απερχόμενη πρόεδρος: «Δώσαμε το στίγμα ότι ο όμιλος στόχο έχει την προσφορά, τον εθελοντισμό»


Για τα δύο χρόνια παρουσίας του ομίλου στην Κομοτηνή και τις δράσεις του μίλησε η απερχόμενη πρόεδρος κ. Μαρία – Σοφία Γραβουνιώτη, λέγοντας πως «είναι μια μεγάλη και συγκινητική βραδιά για το Ροταριανό Όμιλο «Ροδόπη» καθώς σήμερα γίνεται η πρώτη αλλαγή ηγεσίας. Συνήθως γίνεται κάθε δύο χρόνια». Για τη νέα πρόεδρο ανέφερε «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που παραδίδω την προεδρία στη Μαίρη Κοσμίδου, που πιστεύω ότι θα κάνει πολύ άξια δουλειά». Ενώ για τις δράσεις του ομίλου η κ. Γραβουνιώτη είπε χαρακτηριστικά πως «μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του Ομίλου έγιναν πολλές δράσεις σε ό,τι αφορά το κοινωνικό σύνολο, όπως η βοήθεια στο Κέντρο Ημέρας των παιδικών χωριών SOS, έκθεση ζωγραφικής και το bazaar κοσμημάτων. Επίσης κάναμε κάποιες δωρεές σε ιδρύματα, αλλά έγιναν και ομιλίες. Πιστεύω ότι στα δύο αυτά χρόνια κάναμε αισθητή την παρουσία μας στην πόλη της Κομοτηνής». Μάλιστα μίλησε και για τη σχέση του Ομίλου με την τοπική κοινωνία λέγοντας: «Η Κομοτηνή μας αγκάλιασε γιατί δώσαμε το στίγμα ότι ο Όμιλος αποτελείται από πολλά άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας που στόχο έχουν την προσφορά, τον εθελοντισμό. Ο Όμιλός μας ανήκει στα ευρύτερα πλαίσια της διεθνούς Ροταριανής οικογένειας και ο Όμιλος «Ροδόπη» πήρε τα εύσημα για τις δράσεις του από ομίλους άλλων πόλεων, αλλά και από τη διοίκηση της περιφέρειας». Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη και τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειές του Ομίλου.

Μαίρη Κοσμίδου νέα Πρόεδρος: «Το σύνθημα για τη νέα χρονιά, για τους ροταριανούς όλου του κόσμου, είναι «Η ειρήνη μέσα από την προσφορά»»

Η νέα πρόεδρος κ. Μαίρη Κοσμίδου μίλησε για το σύνθημα που θα διέπει τις δράσεις του Συλλόγου για τη νέα χρονιά τονίζοντας πως «οι ροταριανοί αφανείς άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και κάνουν αυτό που πιστεύουν. Το σύνθημα για τη νέα χρονιά, για τους ροταριανούς όλου του κόσμου, είναι «Η ειρήνη μέσα από την προσφορά» είναι πιστεύω το καταλληλότερο σύνθημα για τους καιρούς που ζούμε να προσφέρουμε από την ψυχή μας, από τον χρόνο μας, από τις ιδέες μας, αγκαλιάζοντας την κοινωνία, βελτιώνοντας τον εαυτό μας και πάνω απ’ όλα ακολουθώντας το διαχρονικό σύνθημα των Ρόταρι «Υπηρετείν υπεράνω εαυτώ»».

Απερχόμενο Δ.Σ.

Μαρία – Σοφία Γραβουνιώτη Πρόεδρος
Μαίρη Κοσμίδου Αντιπρόεδρος
Κυριακή – Κλειώ Μιχαλοπούλου Γραμματέας
Φωτεινή Αγινορίτου Κοσμήτωρ
Ευδοξία Κυρέζη Ταμίας
Αγγελική Δράκου Μέλος
Ειρήνη Φιλίππου Μέλος
Μαρία Παπαδοπούλου Αναπλ. Μέλος

Εισερχόμενο Δ.Σ. έτους 2012 – 2013

Μαίρη Κοσμίδου Πρόεδρος
Κυριακή – Κλειώ Μιχαλοπούλου Α’ Αντιπρόεδρος
Σταυρούλα Κατσιπτσάκη Β’ Αντιπρόεδρος
Αγγελική Δράκου Γραμματέας
Μαρία Παπαδοπούλου Κοσμήτωρ
Στυλιανή Μάντσιου Ταμίας
Σουσάνα Χόη – Καταροπούλου Μέλος
Πολύμνια Κεσκίνη Μέλος


Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/