Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

2.900.000 Ευρώ!!! Για την υπό… «διάλυση» Αναπτυξιακή εταιρεία Ξάνθης!

Ο "ΜΑΧΗΤΗΣ" ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΤΟ ΤΟ ΦΕΚ




Απρόβλεπτη εξέλιξη που δικαιώνει και στο θέμα αυτό τον ΑΛΕΚΟ ΚΟΝΤΟ αλλά και τους ΜΩΡΑΪΤΗ - ΔΑΔΑΛΙΑΡΗ που το πάλεψαν ΔΥΝΑΤΆ με τους εργαζόμενους, είχαμε στο θέμα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ.

Ενώ δηλαδή ως εφημερίδα από την αρχή αγωνιστήκαμε για να μη κλείσει η συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα ήρθαμε σε σκληρή κόντρα με αυτούς που επεδίωκαν να «κλείσουν» την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ για κομματικούς και προσωπικούς σκοπούς και όχι μόνο...
Σύμφωνα με το υπ’ αριθ.1945 ΦΕΚ με ημερομηνία 15 Ιουνίου 2012 και μόλις «κατέρρευσε» το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του Υπηρεσιακού Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Νεπολέοντα Μαραβέγια, (Ημερομηνία 12 Ιουνίου 2012), εγκρίθηκαν 2.900.000 Ευρώ για τον Φορέα (Ομάδα Τοπικής Δράσης) που λέγεται Αναπτυξιακη Ξάνθης, Ανώνυμη εταιρεία ΟΤΑ, για τοπικά προγράμματα των ΟΤΔ!!!
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά... 2.900.000 Ευρώ!!!
Φυσικά από την εξέλιξη αυτή, εκτεθειμένοι είναι και οι: Δήμαρχος - Μπένης, που στράφηκαν κατά Κοντού και «συμφώνησαν» με τους πράσινους μετόχους στη ΔΙΑΛΥΣΗ της εταιρείας! Διότι αποδεικνύεται περίτρανα ότι η εταιρεία συμμετείχε σε προγράμματα, θα είχε πόρους έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει αλλά και να προσφέρει χρήματα σε Ξανθιώτες επενδυτές αλλά και σε δημόσια ωφέλιμα για τον τόπο έργα!!!
Μετά την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτή και την εξέλιξη που παρουσιάζουμε σήμερα από τις στήλες της εφημερίδας μας...
-Θα πρέπει τώρα οι Μέτοχοι να «τρέξουν» και να… φτάσουν, για να αποφασίσουν ως ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ εταιρεία αν θα δεχτούν την δράση ή όχι αλλιώς θα χαθούν τα λεφτά για την Ξάνθη!!!
Σύντομα λοιπόν και η συνέχεια στο θέμα που ανοίγουμε σήμερα ως εφημερίδα...