Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Θερμή υποδοχή της Εθνικής Κορασίδων στο Σουφλί

Στον Εβρο  βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι 24 αθλήτριες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος, ο βοηθός του Απόστολος Οικονόμου και οι περιφερειακοί προπονητές


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Στο Σουφλί βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι 24 αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος, ο βοηθός του Απόστολος Οικονόμου και οι Περιφερειακοί Προπονητές, Μανώλης Πρασανάκης και Δημήτρης Μπαλασάς. Την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιανουάριο του 2013.

Την αποστολή υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τοπικοί φορείς και παράγοντες θέλοντας να κάνουν αθλήτριες και προπονητές να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Το «παρών» στην υποδοχή έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΟΠE Κώστας Δούλιας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου, Γιάννης Καλιούνης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Κώστας Πασχάλης, ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ Έβρος Σουφλίου, Απόστολος Αλεξούδης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μούχλιας.

Όλοι ευχήθηκαν καλή διαμονή στην ομάδα και τόνισαν ότι από την πλευρά τους θα μεριμνήσουν ώστε να μην λείψει τίποτα από την προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων, η οποία έπειτα από εισήγηση των προπονητών θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Νεανίδων στην Τουρκία (17-21/7/2012) και στην αντίστοιχη διοργάνωση Κορασίδων στο Μαυροβούνιο (24-28/7/2012).

Οι 24 αθλήτριες που βρίσκονται στο Σουφλί είναι οι: Κωνσταντινίδου Λαμπρινή (ΓΣ Ηρακλής), Μαδένογλου Ειρήνη-Μαρίνα, Μπέη Ελένη (ΕΑ Λαρίσης), Παγώνη Μαρία (ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού), Στράντζαλη Όλγα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Βασιλαντωνάκη Ανθή (Ένωση Βύρωνα), Σωτηρίου Μαρία (ΑΟ Ηλυσιακός), Γκοβεδάρου Ελένη (ΓΣ Κοζάνης), Τσαβδάρη Γεωργία (ΓΑΣ Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Παπαδοπούλου Χαρά (ΦΕ Ιωαννίνων), Ψωμά Αλεξάνδρα (ΑΣΠΕ Θέτις), Κυρκενίδου Κλειώ (ΣΦΒ Ερμής Δράμας), Μαυροπάνου Ουρανία (ΑΣ Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας), Μπαλασά Ευαγγελία (Αγ. Νικόλαος Ν. Μηχανιώνας), Παπάζογλου Αικατερίνη, Καλαντάτζε Άννα, Σουπιώνη Ελένη (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Φακοπούλου Αθανασία (ΣΦΚ Πιερικός), Μαγκλάρα Γεωργία (ΑΓΣ Ιωαννίνων), Γκουτιμένκο Ιωάννα (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Μπέλα Ιωάννα, Κιρμανίδου Μαρία (ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας), Γιανναράκη Ευδοκία (ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής), Τσαγκαράκη Γεωργία (ΑΟ Κύδων Χανίων).

.