Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τα λαχεία των αιμοδοτών της Ξάνθης

Σε κοινωνικό λαχείο Ξάνθης μετονομάστηκε φέτος διότι από τη διάθεσή του και τα έσοδά του θα ενισχυθούν συνολικά τέσσερις κοινωνικοί φορείς με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία 


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;




Σε κοινωνικό λαχείο Ξάνθης μετονομάστηκε φέτος το λαχείο αγάπης του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης διότι από τη διάθεσή του και τα έσοδά του θα ενισχυθούν συνολικά τέσσερις κοινωνικοί φορείς με μεγάλη προσφορά του καθενός στην τοπική κοινωνία και με τα κάτωθι ποσοστά: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη» με ποσοστό 50% Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» με ποσοστό 25%, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα - παράρτημα Ξάνθης με ποσοστό 12,5% και Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα Ξάνθης με ποσοστό 12,5%. 


Φέτος για άλλη μια χρονιά το λαχείο κυκλοφορεί, με κόστος λαχνού το 1 ευρώ και δώρα, ένα μηχανάκι 125 cc, ένα πίνακα ζωγραφικής αξίας άνω των 1.000 € και τέσσερα ποδήλατα επώνυμων εταιριών. Η κλήρωση θα γίνει με το λαϊκό λαχείο της 30ης Οκτωβρίου του 2012 και κάθε λαχνός έχει πάνω του τυπωμένους δύο νικηφόρους αριθμούς.

Οι όροι της λαχειοφόρου έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Ευμορφία Παπαγιάννη (4ης Οκτωβρίου 1, Ξάνθη) με την υπ’ αριθμ. 31428/25-06-2012 πράξη της. Λαχεία θα διατίθενται από όλο το δίκτυο των εθελοντών μελών των παραπάνω φορέων, από τα γραφεία τους και από επιλεγμένα σημεία όπως: Κατάστημα «The bicycle shop» στην οδό Δημοκρίτου 31, «Sprinter ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-Γ.-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ. ΟΕ» στην οδό Δημοκρίτου 6 και κατάστημα Τραπέζης Eurobank στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.

.