Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αδειάζουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων της Ξάνθης μέσα στη νύχτα!


Σωρεία καταγγελιών δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από οδηγούς οι οποίοι πέφτουν θύματα κλοπών της... βενζίνης σε πολλές συνοικίες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Σωρεία καταγγελιών δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα το ThrakiToday.com από οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων οι οποίοι πέφτουν θύματα κλοπών κατά τη διάρκεια της νύχτας σε συνοικίες της Ξάνθης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, παρκάρουν τα οχήματά τους έχοντας βενζίνη στο ντεπόζιτο των οχημάτων τους και το πρωί τα βρίσκουν άδεια.

Σπείρες ληστών ή ακόμη και μεμονωμένες περιπτώσεις επιτήδειων προσεγγίζουν τα παρκαρισμένα οχήματα, που βρίσκονται παραπλεύρως των δρόμων σε διάφορες συνοικίες της πόλης, και χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιους μηχανισμούς αφού παραβιάσουν το πορτάκι του ντεπόζιτου αφαιρούν το μεγαλύτερο μέρος της βενζίνης.

Οι κάτοικοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανησυχητικοί για την ως άνω δράση καθώς διαπιστώνουν πως η έξαρση της εγκληματικότητας δεν τους επιτρέπει να κοιμούνται ήσυχοι, εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο ιδιωτικό προστατευόμενο χώρο στάθμευσης του οχήματός τους, καθώς το ξημέρωμα μπορεί να τους βρει με άδεια… ντεπόζιτα!