Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση σήμερα για τις ΕΟΖ από το Φόρουμ Θράκης, αλλά στην... Αθήνα

Παρουσιάζει στην αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδος στην πρωτεύουσα την ιδέα που προωθεί για την Θράκη, αλλά προκαλεί απορίες: από που πηγάζουν τόσα χρήματα για τέτοιες πολυδάπανες εκδηλώσεις;
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Στην Αθήνα θα πάει το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ προκειμένου να κάνει μία παρουσίαση σχετικά με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και την άμεση αναγκαιότητα αυτών στο κομμάτι της πολυπόθητης ανάπτυξης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 5 το απόγευμα, στην Αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδας.


Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Οικονομολόγοι, Νομικοί και Πολιτικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικοί σε αύτη τη θεματολογία, οι οποίοι και θα αναλύσουν τον ορισμό και τη φύση των Ε.Ο.Ζ. ενώ θα παρουσιαστούν, με νέα στοιχεία και με εξειδικευμένες μελέτες, τα οφέλη που τυχόν θα προκύψουν από μια τέτοια Ζώνη για την Θράκη άλλα και για την Ελλάδα.  Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα θιγεί και το θέμα των αντισταθμιστικών μέτρων αλλά και το εργασιακό.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ, που ετοίμασε το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης με την βοήθεια του Θρακιώτη κινηματογραφιστή, του Θεόφιλου Γεροντόπουλου, για τη Σαμοθράκη.