Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Και αντισυγκέντρωση στην Αθήνα για την σημερινή εκδήλωση του «Φόρουμ Θράκης»

«Σε αντίδραση αυτής της  “ημερίδας” των πλασιέ των ΕΟΖ, διοργανώνεται παρουσία διαμαρτυρίας»
    ΠΟY KAI AΠO ΠΟΙΟΥΣ;




Τη  Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.00μμ το «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης» σε συνεργασία με το Ελληνοβρετανικό εμπορικό επιμελητήριο διοργανώνει μία «ημερίδα» σε αίθουσα του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας. Αντικείμενό της η «διαφήμιση» και ωραιοποίηση της δημιουργίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Θράκη με «πλοκάμια» που θα «απλώνουν» μέχρι και την Σαμοθράκη, λόγω της υψηλής  γεωθερμικής της δυνατότητας.

Σε αντίδραση αυτής της  «ημερίδας» των πλασιέ των ΕΟΖ, το Εννιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο σε συνεργασία με 2ο βάθμια σωματεία θα διοργανώσει παρουσία διαμαρτυρίας απέναντι από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας , κάτω από το Άγαλμα του  Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου, στο κτίριο παλαιάς Βουλής.

Θα  είναι παρών ο ΓΓ του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης.

Αν σας ενδιαφέρει η παρούσα δράση,  σας καλώ να παραστείτε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας αν έχετε τον χρόνο, ή αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προλάβετε να ενημερώσετε για την συγκέντρωση (είναι πολύ μικρό το διάστημα της ενημέρωσης , το γνωρίζω) , παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο παρόν email να σας αποστείλω σχετικά πειστήρια έγγραφα από τα οποία απορρέει η απόπειρα διάλυσης  της Θράκης σε ΕΟΖ και της εκμετάλλευσης των ανθρώπων της.

Λυπάμαι για  το εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα που σας ενημερώνω μα και το ΕΠΑΜ έλαβε γνώση τις τελευταίες 4 ημέρες  για την επίσκεψη των «αρπακτικών».

Σας παραθέτω την ιστοσελίδα του «Χρηματοοικονομιοκού φόρουμ Θράκης» (κλίκ στον σύνδεσμο) το οποίο ευαγγελίζεται πως θα δημιουργήσει την «Ελβετία των Βαλκανίων». Μόνο που  στην Ελβετία δεν υπάρχουν  Οικονομικές Ζώνες!

Πιστέυω πως η συμμετοχή σας θα  δώσει και άλλη βαρύτητα  μιας και  οι σύνδεσμοι των  άμεσα ενδιαφερομένων πληττόμενων κατοίκων θα πάρουν θέση ενάντια στην φτωχοποίηση και δουλοποίηση  των Συμπατριωτών μας.

Διατελώ στην στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφόρηση.



Θανάσης Ζανιδάκης

Μέλος Οργανωτικού Γραφείου Εννιάιου Παλλαϊκού Μετώπου.