Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ευκαιρία εργασίας στην Θράκη: σουπερμάρκετ αναζητά υποδιευθυντή καταστήματος στην Κομοτηνή

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ Ή ΤΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ

         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Υποδιευθυντής καταστήματος Κομοτηνής

Company: ALPHA-BETA Vassilopoulos S.A.
Date posted: 19 Sep      Ref. Code: ΥΚΚΟ



Description / Requirements

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 209 Super market, 11 Cash & Carry, 46 franchise καταστήματα και 10.674 εργαζόμενους.
Είναι μέλος του Ομίλου Delhaize, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία με περισσότερα από 2.500 καταστήματα και 140.000 εργαζομένους.
Απαιτήσεις θέσης
Ο κάτοχος της θέσης έχει ως αντικείμενο, να κατευθύνει, να συντονίζει και να ελέγχει την λειτουργία του καταστήματος ώστε να εξασφαλίζεται η επίτευξη των λειτουργικών του στόχων (πωλήσεις, μικτό κέρδος, έξοδα, παραγωγικότητα) και η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.

Candidate profile

  • Εμπειρία σε εταιρία λιανικής πώλησης.
  • Απολυτήριο Λυκείου (Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν).
  • Γνώση Αγγλικών και Η/Υ.
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι ικανός στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και στην καθοδήγηση ομάδας  καθώς και αποτελεσματικός στην επίτευξη των εταιρικών και προσωπικών στόχων.

Remuneration

  • Πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει υψηλές αποδοχές, bonus βάσει στόχων, συμμετοχή σε ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα.
  • Συνεχή εκπαίδευση.
  • Μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές παρακαλούνται να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα on line σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «ΥΚΚΟ».
Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Απασχόλησης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Σπάτων 81
Ταχυδρομικός Κώδικας: 153 10, Αγία Παρασκευή Τ.Θ 60011
Πόλη: Γέρακας Αττικής