Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πήγε να πατήσει... ποδήλατο τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά την παρθενική του ομιλία στην Βουλή


Μια ποδηλάτισσα που είχε παραβιάσει το κόκκινο για να μην χάσει την ταχύτητά της,  παραλίγο να τσακίσει το βουλευτή Έβρου έξω από το Κοινοβούλιο
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ο βουλευτής είχε μόλις τελειώσει την παρθενική του ομιλία στη Βουλή και χαρούμενος κατευθύνθηκε με τον συνεργάτη του προς την έξοδο του Κοινοβουλίου στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε προλάβει να ευχαριστήσει από άμβωνος του «ναού της Δημοκρατίας» τους ψηφοφόρους του στον Έβρο, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και όλη την Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη για το τρακ της πρώτης ημέρας.

Ανθρώπινο και κατανοητό, και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για επίσημη πρώτη τα πήγε μια χαρά.

Παραλίγο όμως να μείνει με αυτή τη χαρά στο… χέρι. Μόλις άναψε το πράσινο για τους πεζούς, προσπάθησε, μαζί με το συνεργάτη του, να διασχίσει τη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας και να περάσει απέναντι, στο πεζοδρόμιο που «βλέπει» στην οδό Ακαδημίας. Στα μισά του δρόμου όμως είδε το χάρο με τα μάτια του και, σας λέμε ειλικρινά, γλίτωσε από θαύμα!

Μια ποδηλάτισσα είχε παραβιάσει το κόκκινο για να μην χάσει την ταχύτητά της και παραλίγο να τσακίσει το βουλευτή.

«Θα μας σκοτώσεις το βουλευτή!» φώναξε ένας κοινοβουλευτικός συντάκτης που παρακολουθούσε από τη σιγουριά του πεζοδρομίου το Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Και να φανταστείς είμαι και ποδηλάτης» απάντησε εκείνος χαμογελώντας.

Η ιστορία μας θύμισε τον μεγάλο Ιταλό λογοτέχνη Italo Svevo, που πήγε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν στην εποχή του κυκλοφορούσαν στο δρόμο ένα- δύο αυτοκίνητα…