Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καμία αντίδραση από το δεύτερο πολιτικό πρόσωπο της Θράκης που εμπλέκεται στην λίστα του ΣΔΟΕ

Σε αντίθεση με τον Άκη Γεροντόπουλο που έκανε σχετική γραπτή δήλωση, ο έτερος πολιτικός της περιοχής σιωπά. Πάντως, έστω και με καθυστέρηση 24 ωρών, κάποιοι τον... ανακάλυψαν, άλλοι ακόμα αγνοούν το θέμα και δεν γράφουν τίποτα
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Εστω και με καθυστέρηση 24 ωρών, τα περισσότερα sites και blogs της Θράκης πήραν χαμπάρι ότι εκτός από το όνομα του Ακη Γεροντόπουλου στο επίμαχο δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" για πολιτικά πρόσωπα που ενδεχομένως να βρίσκονται στην περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ βρίσκεται και αυτό του Απόστολου Φωτιάδη. Ετσι, η  http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/ που πρωτοξεκίνησε την ιστορία αλλά και το http://alexpolisonline.blogspot.com/ έγραψαν σχετικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τρίτο πρόσωπο σχετιζόμενο με την περιοχή μας που είναι στην ίδια λίστα: τον πρώην Γενικό Γραμματέα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και μετέπειτα βουλευτή Θεσσαλονίκης Χάρη Τσιόκα.

Θυμίζουμε ότι από το μεσημέρι είχε κάνει διορθωτικό κείμενο και το http://www.thrakitoday.com/. Αίσθηση μας προκαλεί η μη αναφορά στο όνομα του Φωτιάδη από το http://www.gatzoli.gr/ αλλά και τα  http://www.e-evros.gr/http://www.e-thraki.com/http://www.faros24.gr/ και http://www.radioevros.gr/ (ενδεικτική αναφορά). Όλα αυτά τα sites πάντως είχαν, ως όφειλαν, την απάντηση του Γεροντόπουλου. Τα ίδια ισχύουν για τα κανάλια, που έκαναν αναφορά στον Γεροντόπουλο αλλά όχι και στον Φωτιάδη (και φυσικά τον Τσιόκα).

Επίσης, μας προκαλεί ομολογουμένως εντύπωση η μη αναφορά γενικά του θέματος στο http://www.thrakinea.gr/. Τέλος, φυσικά και μας προκαλεί εντύπωση ότι 24 ώρες μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση, δεν έχει βγει να δώσει οποιαδήποτε απάντηση ο εβρίτης πρώην υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης, τον οποίο μάλιστα το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" αναβάθμισε σε πρώην... υπουργό.