Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ορκίστηκαν παντού νέοι αστυφύλακες, εκτός Ξάνθης και Κομοτηνής! Στο Διδυμότειχο ήρθε χθες ο αρχηγός ΕΛΑΣ

Παρουσία του Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου τελέστηκε από τον μητροπολίτη Δαμασκηνό ο τελετή

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ 
ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ;





Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου πραγματοποιήθηκε χθες (23-09-2012) στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες. Ήταν η μοναδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σε Σχολή της Θράκης, καθώς για τους γνωστούς λόγους δεν έγινε τελετή ορκομωσίας σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Τον Αρχηγό του Σώματος συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος. Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός.

Επίσης, παρέστησαν ο Βουλευτής Έβρου κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μ.Π. Στρατηγός Χρήστος Χαλκίδης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Σαλαμάγκας, Αξιωματικοί του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Α-βάθμιας και Β-βάθμιας εκπαίδευσης, των δικαστικών αρχών, το διδακτικό προσωπικό καθώς και οι γονείς των νεοεξερχομένων.

Αντίστοιχες τελετές ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες, πραγματοποιήθηκαν σε Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων, σε όλη τη χώρα.

.