Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τις ΕΟΖ

Δείτε τι είπε ο Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΟ Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε περιφέρειες της χώρας επεσήμανε τα εξής :

«Οι απαράδεκτες δηλώσεις Μάρτιν Σούλτς περί μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμόσουν στην χώρα μας οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ακρωτηριάζουν την εθνική κυριαρχία και παραπέμπουν στις ΕΟΖ που απαιτούν, σαν ανεξάρτητη οικονομική & διοικητική περιφέρεια μέσα στην χώρα μας. Εξ άλλου, σε Κοινοβουλευτικό Έλεγχο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο κ. Μηταράκης παραδέχθηκε ότι η ίδια η Κυβέρνηση θα ζητήσει από την Ευρώπη άδεια για ΕΟΖ.

Η τρικομματική κυβέρνηση χάνει και το τελευταίο φύλο συκής και παραμένει γυμνή από εθνική στρατηγική εξόδου από την κρίση. Επαληθεύεται, ότι ενώ οι ελληνικές επιχειρήσεις φορολογούνται με, συνολικά, 45% (εταιρείες & μέτοχοι) και τα προϊόντα με ΦΠΑ 23%, μεθοδεύεται νόθευση του ανταγωνισμού με θύματα τις ελληνικές επιχειρήσεις και θύτες κάποιες επενδύσεις που θα έρθουν σε ιδιαίτερο καθεστώς φορολογίας και εργασιακών σχέσεων.

Η κυβέρνηση του μνημονίου σκοτώνει το ευρωπαϊκό όνειρο των ελλήνων και επαναφέρει τον βαλκανικό εφιάλτη. Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις διώχνουν από την Ελλάδα νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες. Η χώρα κυβερνιέται από ένα πιλοτήριο που δεν βρίσκεται στην Αθήνα, δεν αισθάνεται την απελπισία των πολιτών και δεν θα λογοδοτήσει ποτέ σ’ αυτούς.
Η δημοκρατία μας βρίσκεται σε κίνδυνο».