Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Χρύσας Μανωλιά

Δηλώνει ότι διαθέτει την υποστήριξη του κόσμου και εισπράττει την εκτίμηση προς το πρόσωπό της, ενώ καταθέτει φωνή διαμαρτυρίας

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Ολόκληρη η ανακοίνωση που έστειλε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ η Χρύσα Μανωλιά στις 30 Σεπτεμβρίου του.... 2009, δηλαδή σαν σήμερα τρία χρόνια πριν, ελάχιστες μέρες πριν τις τότε προγραμματισμένες βουλευτικές εκλογές. Παλιές αν και όχι μακρινές, καλές ημέρες, τότε που βρίσκονταν στο προσκήνιο για την πολιτική της δραστηριότητα.μ Θυμηθείτε την....


Ο κόσμος της Ροδόπης στηρίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. , στηρίζει Χρύσα Μανωλιά.
Την υποστήριξη του κόσμου και την εκτίμηση προς το πρόσωπό της εισπράττει απλόχερα κατά τις περιοδείες της στην πόλη και τα χωριά του Νομού μας η υποψήφια βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Ροδόπης κ. Χρύσα Μανωλιά.
Μαζί με τα μηνύματα για μεγάλη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η κ. Μανωλιά προσλαμβάνει και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, Χριστιανών και Μουσουλμάνων, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την καθολική αναγνώριση στην πολυδιάστατη πολιτική της ενασχόληση με τα κοινά, μέσα από μια πορεία με ήθος, αξιοπρέπεια και προσφορά στον πολίτη και στον τόπο.
Συνεχίζοντας την προεκλογική της εκστρατεία, η κ. Μανωλιά στο διήμερο 29-30/09/09 επισκέφτηκε τα χωριά: Καλλιθέα, Πελαγία, Μίρανα, Πάμφορο, Ίσαλο, Αετόλοφο, Αετοκορυφή, Αρίσβη, Άρατο, Μέγα Πιστό, Μίσχο, Ρίζωμα, Ασώματους, Αγίασμα, Θάμνα, Δύμη, Σύμβολα.
Παντού στην πρώτη γραμμή τα μεγάλα προβλήματα της αγροτιάς. Παντού η διαμαρτυρία για το κατάντημα του αγροτικού κόσμου που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Παντού η αγωνία για το μέλλον της υπαίθρου και του αγροτικού τομέα. Πιο θυμωμένοι από όλους οι νέοι αγρότες που βλέπουν την απαξίωση του επαγγέλματός τους και ορατό τον κίνδυνο να εγκαταλείψουν τη γη τους και να καταντήσουν άνεργοι και στο τέλος μετανάστες στην αναζήτηση του μεροκάματου.
Μέσα στη γενικότερη απογοήτευση, ο κόσμος της υπαίθρου εναποθέτει τις ελπίδες του για ανατροπή αυτής της κατάστασης σε μια μεγάλη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές της 4ης του Οκτώβρη. Μια νίκη που προοιωνίζει καλύτερες μέρες για τους αγρότες, για την ύπαιθρο, μέσα από τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Κινήματος για μια σύγχρονη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.
Μιλώντας χωρίς περιστροφές, η κ. Μανωλιά κατέθεσε και τη δική της φωνή διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία οδήγησε τους αγρότες μας η αντιδραστική πολιτική της Ν.Δ.
Η κ. Μανωλιά διαβεβαίωσε τους αγρότες για τις θετικές προοπτικές που ανοίγει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον αγροτικό τομέα μέσα από μέτρα που στηρίζουν το αγροτικό εισόδημα και βάζουν σε νέες στέρεες βάσεις την αγροτική παραγωγική δραστηριότητα.
Τέλος η κ. Μανωλιά, αφού αναφέρθηκε στους δεσμούς που συνδέουν την πολιτική της σταδιοδρομία με τους αγώνες του αγροτικού κινήματος για τα δίκαια του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας, κατέθεσε σε όλες τις συγκεντρώσεις τη δέσμευσή της για συστράτευση στον αγώνα να γίνουν πράξη οι κυβερνητικές εξαγγελίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τις μεγάλες αλλαγές στον αγροτικό τομέα, για να δουν οι αγρότες μας καλύτερες μέρες, για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, για να ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος της Ροδόπης και της Θράκης μας.
Απο το Πολιτικό Γραφείο