Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Mε Βαϊρουά στην αποστολή ο Πανθρακικός φιλοξενεί την Βέροια

Στις 4.00 το απόγευμα το παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, που θεωρείται κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες

TO PREVIEW 
ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Ένα από τα... εξάποντα παιχνίδια ήρθε. Αν και νωρίς Πανθρακικός και Βέροια έχουν μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και το μεταξύ τους παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια.

Θα διπλασίασει τις νίκες της μία εκ των δύο, άραγε;


Πανθρακικός

Την μέχρι τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος την έκανε, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, αν και την επόμενη μόλις αγωνιστική ήρθε η.. προσγείωση από τον Ολυμπιακό. Οι νεοφώτιστοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο «σπίτι» τους και γιατί όχι να πάρουν το τρίποντο.

Η μοναδική παρουσία που «παιζόταν» ήταν του Μαραμά Βαϊρουά. Τελικά ο Γάλλος «λύνει τα χέρια» του Σάββα Παντελίδη, καθώς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύλλογος της Κομοτηνής είναι «πάνοπλος» για το ματς με τη Βέροια, σε ένα... ριπλέι των περυσινών αναμετρήσεων των δύο στη Football League την περασμένη σεζόν.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Πρίττας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαχιρουά, Παπαδόπουλος και Κάσελαν.


Βέροια

Προπονητή ακόμα δεν βρήκε, ωστόσο η «μάχη» στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται. Ο Νίκος Καρύδας αν μη τι άλλο έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωάννου, Τόμας και Ζε Βιτόρ, με τον πρώτο να παρουσιάζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Από την άλλη, μπορεί η περιπέτεια με τον Κώστα Μπάρμπα αρχικά να τρόμαξε, ωστόσο πλέον όλα είναι καλά και ταξιδεύει κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Κομοτηνή.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Κάλι, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Εβέρτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπεγιόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Παυλίδης και Κόστλι.