Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ατομικό ο "Τόρο", χάνει τη Βοσνία;

Ξαφνικό πρόβλημα με τον ξανθιώτη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου ματς της Εθνικής Ομάδας

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Χωρίς τον ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη αναμένεται να αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Βοσνία, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, παρά την χρησιμοποίησή του ως αλλαγή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το απόγευμα της Δευτέρας (8/10) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε χαλαρούς ρυθμούς η πρώτη προπόνηση της Ελλάδας, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης απέναντι στη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, λοιπόν, πλην της προθέρμανσης που έκανε μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, ακολούθησε  στην συνέχεια ατομικό πρόγραμμα την ώρα που και όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι διεθνείς επιδόθηκαν σε ασκήσεις αποθεραπείας.

Σύμφωνα με το Onsports, από όπου και η φωτογραφία, το ίδιο αναμένεται να κάνει μέχρι την Τετάρτη, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την ετοιμότητά του μέχρι την Παρασκευή και άρα την συμμετοχή του στο ματς με την Βοσνία.

Ο «Τόρο» δεν είναι πάντως το μόνο πρόβλημα του Σάντος. Ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης επέστρεψε στην Εθνική και προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο είναι εμφανής ο τραυματισμός του και τα ράμματα στο μάτι, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς έχει νάρθηκα στο χέρι. Παράλληλα, εκτός αποστολής τέθηκαν ως γνωστόν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Χοσέ Χολέμπας και για αυτό κλήθηκαν και επίσημα στην θέση τους οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας.