Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πέθανε η μητέρα του Νίκου Σεργανόπουλου

Η μάνα του δραμινού ηθοποιού έζησε ό,τι πιο φρικιαστικό μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος, να βλέπει πριν κλείσει για πάντα τα μάτια της νεκρά και τα δυο της παιδιά

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγα 24άωρα. Η Νικολέτα Σεργιανοπούλου έζησε ότι χειρότερο μπορούσε να βιώσει μια μητέρα καθώς έχασε και τα δύο της παιδιά. 

Ο γιος της, ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 4 Ιουνίου του 2008 μέσα στο διαμέρισμά του. Λίγο καιρό αργότερα η κόρη της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για την μητέρα. 

Ενώ το δράμα της οικογένειας δεν είχε τελειωμό καθώς λίγους μήνες μετά και ο σύζυγος της κόρη της και το στήριγμά της χάθηκε από την ίδια ασθένεια. Η μοίρα εδώ και τέσσερα χρόνια χτυπάει αλύπητα την οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού . 

Έχοντας στο πλευρό τα εγγόνια της και χτυπημένη από τη μοίρα η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή. Σήμερα έγινε η κηδεία της στη Δράμα προσθέτοντας έναν ακόμα χαμό στην πονεμένη οικογένεια. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.

.