Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δυναμική είσοδος του Ντέμη Νικολαΐδη στα media


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η πληροφορία για την απόφαση του αλεξανδρουπολίτη πρώην παίκτη και προέδρου της ΑΕΚ να εισέλθει επιχειρηματικά στον χώρο των ΜΜΕ
ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥ-
ΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;






Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η πληροφορία για την απόφαση του αλεξανδρουπολίτη πρώην παίκτη και προέδρου της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη να εισέλθει επιχειρηματικά στα media.


Βέβαια, η σκέψη του εβρίτη δεν είναι τωρινή, καθώς έχει προηγηθεί σημαντική προεργασία. Όλα όμως δείχνουν ότι έφθασε η ώρα της υλοποίησης του σχεδίου που προβλέπει την είσοδό του στα new media και πιο συγκεκριμένα στο ιντερνέτ. Άτυπος σύμβουλός του γνωστός δημοσιογράφος και εκπομπάρχης σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση μαζί του και τον εμπιστεύεται στον συγκεκριμένο τομέα.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδίδει το www.enimerosi24.gr, ο θρακιώτης πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας αναλαμβάνει το management του αθλητικού site www.gazzetta.gr, έναντι υψηλού τιμήματος που λέγεται ότι αγγίζει τις 350 χιλιάδες ευρώ! Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση συνοδεύεται και με την πληροφορία ότι το ζεύγος Νικολαΐδη – Βανδή πούλησε τη βίλα όπου έμενε στην Κηφισιά και άρα διαθέτει την απαραίτητη... ρευστότητα για τέτοιες κινήσεις!
Την ίδια πληροφορία ουσιαστικά επιβεβαιώνει και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής (7/10), μόνο που κρύβεται σε μια γραμμή ενός μονόστηλου, στην στήλη των media. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, μια άλλη εφημερίδα που ειδικεύεται σε καλή πληροφόρηση από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το «Ποντίκι», υποστηρίζει ότι το σχετικό φλερτ ξεκίνησε από τα τέλη του καλοκαιριού αλλά δεν προχώρησε.
Όπως και να έχει πάντως, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον του Ντέμη για τα new media θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, οπότε μην εκπλαγείτε για τίποτα...