Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Συνέντευξη Τύπου για τις κινητοποιήσεις της Μαύρης Τετάρτης στην Ορεστιάδα


ΠΟΙΟΙ 
ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ 
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ;

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας ανοιχτή συνέντευξη τύπου της συντονιστικής επιτροπής φορέων της Ορεστιάδας, που διοργανώνουν από κοινού με τον Δήμο Ορεστιάδας κινητοποιήσεις την προσεχή Τετάρτη 10 Οκτώβρη στην Ορεστιάδα.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας κ. Πέτρος Χασανίδης, η πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων, Βιοτεχνών και Επενδυτών Β. Έβρου κα Χρύσα Μανουηλίδου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεστιάδας και Περιφέρειας κ. Στέφανος Ξανθόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ κ. Σταμάτης Γκατζίδης, η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας κα Άννα Μεμετζή, ο εκπρόσωπος της Β’ ΕΛΜΕ Έβρου κ. Κουσινίδης Χάρης και ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας κ. Ζάχαρης Κωνσταντίνος.

Όλοι οι ομιλητές, αφού αναφέρθηκαν στους λόγους για τους οποίους πραγματοποιούνται οι κινητοποιήσεις, απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες της Ορεστιάδας για γενικό ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, της «Μαύρης Τετάρτης» για την Ορεστιάδα, που αντιστέκεται στην κλιμακούμενη υποβάθμιση της με την αποψίλωση των Δημόσιων Υπηρεσιών.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
- 10 Οκτωβρίου, 8.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο
- 10 Οκτωβρίου, 10.30 π.μ. Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Η ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ!