Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σύλληψη διακινητή και λαθραίων στη Χρυσούπολη


Οκτώ μη νόμιμους μετανάστες προωθούσε 49χρονος αλλαδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Συνελήφθη την Παρασκευή (5-10-2012) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Χρυσούπολης Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, δύο (2) υπήκοοι Παλαιστίνης, δύο (2) υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ερυθραίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 49χρονος διακινητής, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο έχει δηλωθεί κλοπή την 4-9-2012, στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης Αττικής.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας