Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Μήνυση σε καθηγήτρια της Αλεξανδρούπολης επειδή χαστούκισε μαθητή

Κατατίθεται αύριο από τους γονείς του μικρού που πηγαίνει στο γυμνάσιο και δέχτηκε την χειροδικία για... ένα σπουργίτι

          ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μήνυση κατά καθηγήτριας Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, θα καταθέσει τη Δευτέρα 8 Οκτώβρη 2012, γονέας  καθώς η εν λόγω εκπαιδευτικός φέρεται να χειροδίκησε χθές ( 4/10/12) σε βάρος 13χρονου μαθητή, όταν αυτός θέλησε να βοηθήσει ένα σπουργίτι να βγει από το σχολείο σε ώρα διαλλείματος.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, στo  «889.gr NEWS» , η καθηγήτρια χαστούκισε το μαθητή της πρώτης Γυμνασίου αναίτια καθώς το παιδί απλά προσπαθούσε να βοηθήσει.

Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο έντονο που το παιδί έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

Η μητέρα παρουσία της δικηγόρου της, επισκέφθηκε σήμερα την εκπαιδευτικό, η οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ήταν εριστική απέναντί της και αμετανόητη,παραδέχθηκε την πράξη της, την οποία η ίδια θεωρεί δικαιολογημένη γιατί όπως υποστηρίζει,θεώρησε ότι ο μαθητής προσπαθούσε να σκοτώσει το σπουργίτι που είχε εγκλωβιστεί στο χώρο του σχολείου..

Η μητέρα δήλωσε στο «889.gr NEWS» αποφασισμένη να καταγγείλει το περιστατικό τόσο στη Διεύθυνση της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ν.Έβρου, όσο και στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.


Πηγή:  http://www.889.gr/