Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αγνοείται 40χρονη κωφή στην περιοχή της Σμίνθης


Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της

Ανησυχία, καθώς λείπει για τρίτο 24ωρο

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Άκαρπες έχουν αποβεί οι έρευνες για τον εντοπισμό 40χρονης από τη Σμίνθη, που αγνοείται από την Πέμπτη.

Η αγνοούμενη που είναι κωφή, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Σμίνθη την Πέμπτη και άμεσα  ειδοποιήθηκαν από τους οικείους της οι αρχές. Η τελευταία φορά που κάποιος είδε την 40χρονη ήταν σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από τη Σμίνθη και προς το βουνό, σε ένα σημείο που δεν είχε βρεθεί ποτέ της, σύμφωνα με τους οικείους της. Αυτό τους δημιουργεί ανησυχία καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ένας χωμάτινος δρόμος που οδηγεί σε αδιέξοδο. Η αγνοούμενη περιγράφεται ως ήσυχος άνθρωπος χωρίς άλλα προβλήματα πέρα από την αναπηρία της.

Μέχρι στιγμής έχουν ερευνηθεί πολύ σχολαστικά όλες οι περιοχές γύρω από τον οικισμό και κοντά στο σημείο που έγινε αντιληπτή τελευταία φορά η αγνοούμενη, επίσης η κοίτη του ποταμού στη Σμίνθη και άλλα σημεία. Οι αρχές εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην περίμετρο του οικισμού. Σταδιακά οι έρευνες επεκτείνονται πιο μακριά από τη Σμίνθη.

Την εποπτεία της έρευνας έχει η Αστυνομία ενώ μέχρι στιγμής έχουν συνδράμει τις έρευνες εκτός των δυνάμεων της Αστυνομίας, η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, οι καταδρομείς της μοίρας από την Κομοτηνή, περίπολα του Στρατού, ο Ερυθρός Σταυρός με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Διαρκή ενημέρωση λαμβάνουν η Περιφέρεια και ο Δήμος Μύκης. Οι έρευνες εστιάζεται πλέον στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού της Σμίνθης.