Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η ομάδα της Θράκης που αρνήθηκε άνοδο

Την ώρα που Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έκαναν "αγώνα" για να ανέβουν μεμιάς κάμποσες κατηγορίες ώστε να παίζουν σήμερα στην Football League, μια ομάδα της Θράκης αρνήθηκε μια αντίστοιχη "προσφορά", αν και της έγινε
      ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ




Την ώρα που Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έκαναν "αγώνα" για να ανέβουν μεμιάς κάμποσες κατηγορίες ώστε να παίζουν σήμερα στην Football League, μια ομάδα της Θράκης αρνήθηκε μια αντίστοιχη "προσφορά", αν και της έγινε.

Ο λόγος για την Θύελλα Παλιουρίου που αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, αν και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ζήτησε προ μηνός να την προβιβάσει στην Α' Κατηγορία.

Η πρόταση έγινε επειδή η περσινή πρωταθλήτρια Καρωτή δήλωσε αδυναμία συμμετοχής, ωστόσο, το ΔΣ του Παλιουρίου αρνήθηκε την προσφορά για απευθείας άνοδο, εξηγώντας ότι "αφενός μεν θέλει να κερδίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία μέσα στα γήπεδα" και αφετέρου ότι "ο οικονομικός και αγωνιστικός της προγραμματισμός δεν θα της επέτρεπαν να ανταποκριθεί σε υψηλότερο επίπεδο". 

Κατόπιν αυτών, η ομάδα μετέχει στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου όπου μέχρι στιγμής μετράει σε δύο αγωνιστικές μία νίκη (με 3-0 επί της Μάνης την περασμένη Κυριακή) και μία εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα (1-1 με το Σιτοχώρι). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Έβρου επικρατώντας με 4-1 στη Νέα Βύσσα του τοπικού Ακρίτα.

Πάντως, η ομάδα δεν κρύβει πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως όλες και σε όλη τη χώρα άλλωστε, και για αυτό ζητά την στήριξη όσων μπορούν και θέλουν να την ενισχύσουν καταθέτοντας χρήματα στον υπ' αριθμ. 5354-055717-863 λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/