Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Το πρωτάθλημα αρχίζει με Παναθηναϊκός - Ξάνθη!!!

- Στις 9.15μμ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Στην Αθήνα η Θρακιώτικη ομάδα
- Ποιοι μετέχουν στην αποστολή;

- Όλα τα τελευταία νέα...



Τα ψέματα τελείωσαν. Η Skoda Ξάνθη βρίσκεται ήδη επί Αθηναϊκού εδάφους και απόψε στις 21:15 μ.μ. ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να αντιμετωπίζεις στην πρώτη αγωνιστική τον πρωταθλητή Ελλάδος και μάλιστα εκτός έδρας, κάτι που δεν ήθελε κανείς, πόσο μάλλον ο προπονητής Νίκος Κεχαγιάς που όπως είχε δήλώσει και παλαιότερα θα προτιμούσε μια μικρομεσαία ομάδα σε εντός έδρας παιχνίδι. Το πόσο έτοιμη είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα θα φανεί σε λίγες ώρες. Σε περίπτωση πάντως αρνητικού αποτελέσματος δε χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχει το κενό λόγω εθνικής και συνάμα η δυνατότητα να φτιάξεις τις όποιες ατέλειες ώστε στα Πηγάδια με τον Πανιώνιο να παρουσιαστεί η ομάδα που θέλουν να δουν όλοι φέτος στην Ξάνθη.


Ο προπονητής ούτε χθες το πρωί έδειξε ξεκάθαρα τον τρόπο που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, οπότε με οδηγό τα τελευταία φιλικά αλλά και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου το πιθανότερο είναι ότι πάμε για 4-5-1. Αυτό τουλάχιστον θα είναι το σχήμα όταν η ομάδα αμύνεται, ενώ όταν επιτίθεται θα μετατρέπεται σε 4-3-3. Με τους Πόι και Κατόγκο εάν ξεκινήσουν, να προωθούνται δεξιά κι αριστερά δίπλα στον Έλιγκτον. Στην πιθανή εντεκάδα στον χώρο του κέντρου έχουμε τον Βασιλακάκη. Ο νεαρός ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά και μαζί με τον Αντεφεμί που σηκώνει πολύ χαμαλίκι, συμμαζεύουν το χώρο του κέντρου και συνθέτουν ανασταλτικό αλλά και δημιουργικό σύνολο παρόντος και του Στρμπα. Όλα αυτά μέχρι ο Μπόατεγκ να είναι στο 100 % γιατί τότε ο Ολλανδός θα είναι σίγουρα ο παρτενέρ του Σλοβάκου.

Εκτός εντεκάδος αφήνουμε τον Μαρσελίνιο γιατί η λογική λέει ότι αν επιλεχθεί τελικά αυτός ο τρόπος παιχνιδιού ο Πόι είναι καταλληλότερος. Βοηθάει και επιθετικά και ανασταλτικά. Στο δεύτερο σκέλος ο μικρός έχει ένα θέμα και για εκτός έδρας παιχνίδι που ουσιαστικά θέλεις να ''κλέψεις'' κάτι πιστεύουμε για αρχή τουλάχιστον ότι περισσεύει.

Εκτός αποστολής όπως σας αναφέραμε και χθες έχουνε μείνει οι Κιντάνα, Βάλλας, Ζίετζουκ και ο τιμωρημένος Φλίσκας.


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του επιθετικού, με τη ζυγαριά να έχει γείρει σε μία από τις περιπτώσεις που εξεταζόταν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του επιθετικού δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί την επομένη κιόλας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΚ-ΜΠΕΡΤΟΣ-ΣΤΙΟΥΑΡΤ-ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ-ΓΚΛΕΙΣΟΝ-ΚΑΤΟΓΚΟ-ΜΠΟΑΤΙΓΚ-ΣΤΡΜΠΑ-ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ-ΕΛΙΓΚΤΟΝ-ΠΟΙ-ΣΤΑΘΑΚΗΣ-ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΑΚΙ-ΑΝΤΕΦΕΜΙ-ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ-ΜΠΟΥΓΚΑ-ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ-ΣΟΥΑΝΗΣ.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/