Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Έμειναν ελεύθεροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των πέντε οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από την τουρκική αστυνομία. Επιστρέφουν τα κομβόι από την Πόλη. Διαβάστε λεπτομέρειες...



Το μελανό σημείο της χθεσινής (26/8) ημέρας ήταν σίγουρα τα όσα πέρασαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Πόλη και η σύλληψη πέντε εξ αυτών από την τοπική αστυνομία. Τελικά τέλος καλό όλα καλά.
Άνθρωποι της ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμειναν στην Πόλη και είχαν συνεχείς διαβουλεύσεις με τον Έλληνα πρόξενο για να αφεθούν ελεύθεροι οι φίλοι της ομάδας. Οι πέντε "ασπρόμαυροι" οπαδοί έμειναν τελικά ελεύθεροι στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/8).

Οι τρεις από αυτούς έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη. Οι άλλοι δύο ήταν ελαφρά τραυματίες και προτιμήθηκε να μείνουν λίγες ώρες στην Κωνσταντινούπολη για να ξεκουραστούν. Αυτοί αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής το απόγευμα της Παρασκευής (26/8).
Οι πέντε οπαδοί δεν αναμένεται να έχουν σοβαρές κυρώσεις. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πληρώσουν μελλοντικά κάποιο μικρό πρόστιμο



Πηγή:  http://www.olapaok.gr/