Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Θα καούν οι Κήποι τα ξημερώματα από τους παοκτζήδες



Μεγάλη πρόκριση μέσα στην Τουρκία στην παράταση με 1-1

Πέρασαν με το ίδιο σκορ Αρης και ΑΕΚ. Σούπερ βραδιά!!!



Αν έγινε ο χαμός που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, φανταστείτε τι έχει να γίνει τα ξημερώματα στους Κήπους, όταν θα φτάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα οι σχεδόν 2.5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και πανηγυρίζουν αυτήν την ώρα την μεγάλη πρόκριση της ομάδα τους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με γκολ του Μουσλίμοβιτς να πάρει χρυσή ισοπαλία 1-1 μέσα στην Τουρκία επί της Φενερμπαχτσέ και να προκριθεί στόυς ομίλους του Europa League. Νωρίτερα 1-1 πήρε και ο Αρης μέσα στην Βιέννη από την Αούστρια και προκρίθηκε, ενώ στο 1-1 έμεινε και η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με την Νταντί Γιουνάιτεντ και πέρασε και αυτή. Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στην κήρωση, στις 2.00μμ στο Μονακό.

Νωρίτερα έγινε η κλήρωση του Παναθηναϊκού για το Τσάμπιονς Λιγκ και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και την ρωσική Ρούμπιν Καζάν. Οι πράσινοι παρακολούθησαν όλοι μαζί την κλήρωση στο γήπεδο της λεοφώρου Αλεξάνδρας, όπου έκαναν προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Παρασκευή κόντρα στην Ξάνθη.