Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Πέντε οι συλληφθέντες, καλά οι τραυματίες


Όλα τα νεότερα από το πεδίο μάχης γύρω από το Σουκρού Σαράτσογλου, όπου βρίσκονται και δεκάδες θρακιώτες οπαδοί του ΠΑΟΚ... 



Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν τελικά για τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αφού, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν κανονικά τον δρόμο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη με τα πούλμαν των οπαδών. Φέρανε επιπόλαια τραύματα και η κατάστασή τους κρίθηκε κατάλληλη, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.


Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τους συλληφθέντες

Μετά από μία διχογνωμία που επικρατούσε τις τελευταίες ώρες τελικά αποδείχθηκε πως οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρεις, εκ των οποίων οι δύο είναι και τραυματίες. Ο λόγος για τον οποίο κρατούνται είναι η συμμετοχή τους στον πετροπόλεμο που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο. Ο πρόξενος της Ελλάδας στην Τουρκία, Βασίλης Μπουρνόβας, συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Αν σχηματιστεί δικογραφία ή όχι θα αποφασιστεί το πρωί της Παρασκευής (27/8). Εφόσον σχηματιστεί, τότε το ελληνικό προξενείο θα προσλάβει δικηγόρο για να υπερασπιστεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αν δεν σχηματιστεί δικογραφία, τότε θα αφεθούν ελεύθεροι και θα γυρίσουν στην Ελλάδα.

Πέντε Τούρκοι αστυνομικοί τραυματίες

Βέβαια. τραυματίες είχε και η άλλη πλευρά. Πέντε Τούρκοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας αρκετά σοβαρά. Βρίσκεται στην εντατική, αφού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο, στις μάχες σώμα με σώμα, κάποιος του άνοιξε το κεφάλι με ένα γυαλί και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

 
Πηγή:  http://www.olapaok.gr/