Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Χρυσοθύρες αναζήτησαν θησαυρό στα Πετρωτά


- Έκαναν δύσκολη επιχείρηση αναζήτησης σε βάθος 7μέτρων
- Ήρθαν από Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή για τον λόγο αυτό
- Ωστόσο τελικά ο μ θησαυρός αποδείχθηκε... άνθρακας

                     ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...




Κομοτηναίοι χρυσοθήρες αλλά και Θεσσαλονικείς ανέλαβαν από κοινού επιχείρηση αναζήτησης χαμένου θησαυρού στην σπηλιά των Πετρωτών, όπου υπάρχει η χαρακτηριστική περιοχή του πέτρινου καραβιού όπως λέγεται, σε βάθος 7 μέτρων.

Ο σχηματισμός των πετρωμάτων αυτών έγινε από τις εξορύξεις του λατομείου, αλλά εκεί οργιάζουν οι φήμες ότι τάφηκε μεγάλος θησαυρός, ενώ η προσέγγισή του ήταν πολύ δύσκολη.

Η επιχείρηση που όπως πληροφορηθήκαμε έγινε με άκρα μυστικότητα, έφερε στην περιοχή μας τους εξειδικευμένους αυτούς ανθρώπους, που δέθηκαν με σχοινιά όπως μας πληροφόρησαν και αιωρούμενοι σχεδόν έψαξαν όλα τα σημεία με ανιχνευτές μετάλλων για να βεβαιωθούν τελικά με απογοήτευση, ότι δεν υπήρχε θησαυρός.
Η αγωνία ήταν έντονη αλλά και η επικινδυνότητα του συνεργείου που συνοδευόταν και από άτομα της Κομοτηνής, που κάτω από τον κοινό στόχο μοιράστηκαν τα μυστικά και τις πληροφορίες που είχε ο καθένας προκειμένου να πέσουν στον θησαυρό. Τα σχέδια ήταν πολλά, αλλά ναυάγησαν, αφού τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που τις είχαν αγοράσει μαζί και με ειδικά κιτάπια από την Τουρκία.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/