Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη


Τρέχει και δεν φτάνει ένας παλιός μας γνώριμος: ο Έλληνας πρόξενος στην Πόλη και πρώην επικεφαλής του ΥΠΕΞ στην Ξάνθη Βασίλης Μπορνόβας. Διαβάστε λεπτομέρειες...



Η λήξη του αγώνα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" δεν έφερε μόνο πανηγυρισμούς, αλλά και συλλήψεις και τραυματισμούς. Τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν από την Αστυνομία, χωρίς ακόμη να γίνουν γνωστές οι κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ άλλοι πέντε έχουν τραυματιστεί, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές επιπλέον λεπτομέρειες.


Αυτό που μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι ότι οι τουρκικές Αρχές δεν τους επιτρέπουν να προσεγγίσουν τους συλληφθέντες. Με το θέμα ασχολείται ο Έλληνας πρέσβης στην Κωνσταντινούπολη, Βασίλης Μπορνόβας.

Απολογισμός "πολέμου"

Είκοσι είναι τελικά τα λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ και έχουν υποστεί ζημιές από τον πετροπόλεμο των Τούρκων. ενώ οι χώροι έξω από το "Σουκρού Σαράτσογλου" θυμίζουν πολεμικό τοπίο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το δεύτερο "γκρουπ" λεωφορείων που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ άργησε να προσεγγίσει το γήπεδο γιατί συναντούσε μπροστά του κοτρόνες.

Οργισμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την Αστυνομία

Τρομερά παράπονα έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη στάση της τουρκικής Αστυνομίας. Εκείνοι που ταξίδεψαν με τα πούλμαν, τα είχαν με τις τουρκικές Αρχές γιατί επέλεξαν να τους περάσουν από περιοχές που είχε καφέ και πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να δεχθούν τον πετροπόλεμο. Όσοι είχαν ταξιδέψει με το τσάρτερ εξοργίστηκαν για την... φαεινή ιδέα να τους περάσουν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο για να πάνε στην εξέδρα!


Πηγή:  http://www.olapaok.gr/