Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ της Ξάνθης ο Γιώργος Κασναφέρης

Ο πρώην διαιτητής θα έχει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά την αποχώρηση του Ανέστη Τσετινέ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Παρουσία Πιαλόγλου η σημερινή προπόνηση.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο Γιώργος Κασναφέρης αναλαμβάνει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά την αποχώρηση του Ανέστη Τσετινέ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

"Μετά την αποχώρηση του κου Τσετινέ από το ποδοσφαιρικό τμήμα, την εποπτεία αναλαμβάνει ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κος ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ", ανέφερε πιο χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στα αγωνιστικά, με ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων της Τετάρτης. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ το "παρών" στην προπόνηση έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κος Άρης Πιαλόγλου μαζί με τον Γιώργο Κασναφέρη που επανήλθε στη θέση του τιμ μάνατζερ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι γνωστά, με τους τραυματίες Τζόρνταν Στιούαρτ, Μάουρο Πόι, Σάντος Γκλέισον και Μίκαελ Γκσπούρνινγκ να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Σταύρος Σταθάκης από σήμερα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αντεφέμι Ολουμπάγιο που στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δέχθηκε την 4η φετινή του κάρτα, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Τέλος ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι σκόραρε δύο γκολ στη νίκη με 3-1 της Εθνικής Ελπίδων των Σκοπίων στο φιλικό με την αντίστοιχη του Μάλι, ενώ ο Παύλος Καθάριος αγωνίστηκε με την βασική ομάδα της Εθνικής Νέων στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Εθνικό Αστέρα.


.