Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κατάστημα ρούχων "H&M" και στην Κομοτηνή

Θα εγκατασταθεί στο Κοσμόπολις Πάρκ

Την άλλη εβδομάδα θα γίνουν τα εγκαίνια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

Το πρώτο της κατάστημα στην Κομοτηνή, στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis Park, πρόκειται να ανοίξει η παγκόσμια εταιρία ένδυσης H&M, Hennes & Mauritz. Το νέο κατάστημα θα ανοίξει στις 25 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα H&M στην Κομοτηνή θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis Park Mall, σε μια επιφάνεια 1.295 τ.μ. Το κατάστημα θα λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο, 09:00-15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 09:00-14:30 και 17:00-21:00.

"Ανοίγοντας το πρώτο μας κατάστημα στην Κομοτηνή, ελπίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές αγορές στην καλύτερη τιμή. Πιστεύουμε ότι η Κομοτηνή είναι μια σημαντική πόλη, με μεγάλο αριθμό νέων trendsetters, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τονίσουν την προσωπικότητα τους, μέσω των μοναδικών προτάσεων μόδας, που θα προσφέρει η H&M", επισημαίνει ο Ralf Wein, Country Manager της Η&Μ, για την Ελλάδα.

Όπως τονίζει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Η&Μ, "είναι όλα θέμα κομψότητας και άνεσης μαζί. Ρούχα απαλά, ζεστά και άνετα. Ένα αθλητικό, φουτουριστικό look, σε αποχρώσεις του μαύρου, με φωτεινές λεπτομέρειες, ελαφρύνει τις βαριές γραμμές. Στους πελάτες μας αρέσει να αναμειγνύουν τα αγαπημένα τους παλιά κομμάτια με καινούρια, τονίζοντας, με αυτό τον τρόπο, το προσωπικό τους στυλ".

.